Αυτή η μικρή προσπαθεί να πείσει τον μπαμπά της ότι η Barbie την ανάγκασε να κάνει την αταξία! (βίντεο)

Η μικρή Sophie είναι το χαρακτηριστικό άτακτο παιδί όλων μας. Είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά έχουν έναν άγγελο που κάθεται στον ένα ώμο που τους λέει τι είναι σωστό και τι λάθος και έναν μικρό διάβολο από την άλλη που λέει «κάντο!». Και για τη Sophie ο μικρός άτακτος διαβολάκος είναι Barbie.

Αυτή η μικρή προσπαθεί να πείσει τον μπαμπά της ότι η Barbie την ανάγκασε να κάνει την αταξία! (βίντεο)

Έτσι, όταν μικρή ζωγράφισε με ένα μπλε ανοιχτόχρωμο μανό τα νύχια από όλες τις κούκλες Barbie, είχε έτοιμη τη δικαιολογία. Η Barbie της το είπε να το κάνει. Ω ναι, η Barbie και μάλιστα της είπε να το κάνει εκατό φορές.

Αν και η Sophie παράκουσε τον κανόνα να μην χρησιμοποιεί βερνίκι νυχιών μέσα στο σπίτι, ο πατέρας της, απαθανάτισε την ένοχη κόρη του να επιμένει ότι για όλα φταίνε όλες οι κούκλες της Barbie.

barbie-girl

«Απλά ζωγράφισες με το βερνίκι νυχιών την Barbie σου, έτσι δεν είναι;» ρωτά στην αρχή του βίντεο ο Josef Nagorski την κόρη του.

«Ναι, αυτή μου είπε να το κάνω! Το είπε εκατό φορές και είπα "όχι"!» είπε η Sophie στον μπαμπά της και συνέχισε, «Εγώ έλεγα όχι! Της είπα ότι ήταν φρικτή ιδέα αλλά δεν με άκουσε! Μου το έλεγε εκατό φορές!»

Ωστόσο το αστείο της υπόθεσης δεν τελειώνει εδώ. Όταν ο μπαμπάς της Sophie τη ρωτά αν η Barbie γνώριζε ότι θα μπορούσαν να έχουν καταστρέψει το χαλί, το κρεβάτι και τις κουβέρτες, η μικρή απάντησε με μια πιο περίτεχνη ιστορία. «Όλες οι Barbie μου έλεγαν ότι θέλουν να τους βάψω τα νύχια».

Δείτε παρακάτω το πιο αστείο βίντεο που έχουμε δει ποτέ και όπου όχι άδικα, έγινε viral στο διαδίκτυο. Σίγουρα θα δακρύσετε από τα γέλια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved