Δείτε ποια είναι η νέα μόδα στα παιδικά πάρτι

Η νέα τάση στα παιδικά πάρτι, είναι τα πάρκα και οι παιδικές χαρές.  Καλά διαβάσατε. Ολοένα και περισσότεροι γονείς είτε λόγω της οικονομικής κρίσης είτε λόγω αλλαγής νοοτροπίας επιλέγουν τους δημόσιους χώρους πρασίνου για να διοργανώσουν τα παιδικά πάρτι.

Δείτε ποια είναι η νέα μόδα στα παιδικά πάρτι

Οι γονείς χρειάζεται να επιστρατεύσουν την καλή τους διάθεση, τις οργανωτικές τους ικανότητες και ίσως λίγο από την φαντασία τους για να στήσουν όλο το σκηνικό ενός πάρτι.

Πολλά πάρκα διαθέτουν τραπέζια ξύλινα οπότε εκεί μπορεί να στηθεί ο μπουφές με κρύες λιχουδιές μαζί με τα πλαστικά μαχαιροπίρουνα, τα πλαστικά ποτήρια και όλα τα ροφήματα. Επίσης, καλή οργάνωση χρειάζεται ώστε να διατηρηθούν κρύα το νερό και τα αναψυκτικά αλλά και για να σερβίρονται καφέδες και άλλα δροσερά ροφήματα - τα μεταφερόμενα ψυγειάκια αλλά και οι μεγάλες λεκάνες με πάγο είναι μια λύση.

Επίσης, αν υπάρχει κοντά στο πάρκο ένα καφέ, μπορείτε να έρθετε σε συμφωνία μαζί του για να σας σερβίρει όλα τα ροφήματα. Αυτό βέβαια στην περίπτωση που μπορείτε να διαθέσετε το ανάλογο ποσό.

Οι μπάλες, τα σχοινάκια, τα νεροπίστολα, οι μεταφερόμενες μπασκέτες, το κυνήγι θησαυρού και τα κλασικά παιχνίδια -κρυφτό και κυνηγητό-, μπορούν να απασχολήσουν για ώρες τους καλεσμένους. Εναλλακτικά, μπορεί να επιστρατευθεί κάποιος επαγγελματίας διασκεδαστής. Αυτό το τελευταίο και η αγορά των αναψυκτικών και των υλικών για τα φαγητά και τα γλυκά είναι ίσως τομοναδικό κόστος.

Κι αν αναρωτιέστε αν τα δημόσια πάρκα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα, η απάντηση είναι ναι, αλλά αν διατηρείτε αμφιβολίες, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στο δήμο της περιοχής σας.

Είναι αυτονόητο ότι οι γονείς και οι καλεσμένοι θα πρέπει να σεβαστούν τον χώρο διατηρώντας τον καθαρό μετά το τέλος του πάρτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved