Δύο παιδόφιλοι επιτίθενται σε ένα αγόρι. Δείτε τη συγκλονιστική συνέχεια! (βίντεο)

Τα social media μπορούν να γίνουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι όταν η χρήση τους είναι αλόγιστη. Υπάρχουν πάρα πολλοί παιδόφιλοι online που παραμονεύουν για να παρασύρουν αθώα κορίτσια και αγόρια.

Δύο παιδόφιλοι επιτίθενται σε ένα αγόρι. Δείτε τη συγκλονιστική συνέχεια! (βίντεο)

Τα σημερινά παιδιά χρησιμοποιούν τα social media για να κάνουν φίλους και μάλιστα τελείως άγνωστους που ούτε καν έχουν συναντήσει ποτέ από κοντά στη ζωή τους. Πολλά παιδιά αποδέχονται χρήστες ως «φίλους τους» που ούτε καν γνωρίζουν.

Οι γονείς συνήθως ενημερώνουν τα παιδιά τους, νομίζοντας πως έχουν γίνει κατανοητοί και θεωρώντας ότι το δικό τους παιδί μπορεί να αναγνωρίσει τους κινδύνους που καραδοκούν. Κάτι που δε συμβαίνει πάντα.

Αυτό θέλησε να αποδείξει για ακόμη μια φορά ο ρεπόρτερ αμερικανικής, διαδικτυακής εκπομπής για την ενημέρωση των παιδιών και των γονέων σε θέματα προφύλαξής τους από πιθανούς διαδικτυακούς κινδύνους, Cooby Persin! Θυμόσαστε το βίντεο που είχε δημιουργήσει ώστε να προειδοποιήσει τους γονείς που έχουν κορίτσια; Αυτή τη φορά απέδειξε ότι ακόμη και τα αγόρια κινδυνεύουν εξίσου με τα κορίτσια από επιθέσεις παιδόφιλων.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τρία αγόρια που πέφτουν θύματα παιδοφιλίας, πάντα με τη συναίνεση των γονιών τους αφού πρόκειται για πείραμα. Τα αγόρια επισκέπτονται το σπίτι ενός άγνωστου κοριτσιού που γνώρισαν στο διαδίκτυο, της Αμάντα. Μπαίνουν μέσα και τότε διαπιστώνουν πως αντί για το κορίτσι, στο σπίτι υπάρχουν δύο παιδόφιλοι. Κάθε φορά το σκηνικό σταματά όταν η μαμά ή ο μπαμπάς των παιδιών επεμβαίνει, τονίζοντας το τι θα συνέβαινε αν δεν ήταν στημένο όλο αυτό.

Δείξτε στα παιδιά σας αυτά τα βίντεο. Τονίστε τους, το πόσο σημαντικό είναι να μην εμπιστεύονται κανέναν άγνωστο στο διαδίκτυο. Ακόμη και κάποιον συνομήλικο του ίδιου ή του αντίθετου φύλου.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο παρακάτω, που σίγουρα θα σφίξει το στομάχι σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved