Iδέες για παιδικό πάρτι: Φτιάξτε μόνες σας τα πιο απίθανα καπέλα για τους μικρούς σας καλεσμένους!

Έχει το παιδί σας γενέθλια; Διοργανώστε το πιο υπέροχο πάρτι γενεθλίων που θα του μείνει αξέχαστο!

Ένας οικονομικός και όμορφος τρόπος να βάλετε τους μικρούς σας καλεσμένους στο πνεύμα του πάρτι είναι να κάνετε χάρτινα καπελάκια με το θέμα που έχετε επιλέξει. Δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη τεχνική ή δεξιότητες, μόνο φαντασία και δημιουργικότητα! Εμπνευστείτε από το θέμα του πάρτι και φυσικά την προσωπικότητα του μικρού σας και φτιάξτε μόνες σας εύκολα και γρήγορα τα πιο όμορφα χάρτινα καπέλα!

Τι θα χρειαστείτε:
-Χαρτόνι (η ποσότητα εξαρτάται από τους καλεσμένους σας. Για κάθε έναν καλεσμένο υπολογίστε περίπου ένα Α3 χαρτόνι.
-ψαλίδι
-κόλλα
-λεπτά λαστιχάκια (ένα για κάθε καπέλο)
-Ό,τι διακοσμητικά θέλετε

Τι πρέπει να κάνετε:
Αφού έχετε διαλέξει τα χρώματα που θέλετε και που ταιριάζουν στο θέμα του πάρτι, πάρτε το κάθε κομμάτι Α3 χαρτόνι και τσαλακώστε το ελαφρά στη μέση της μεγαλύτερης πλευράς του. Στη συνέχεια διπλώστε ελαφρά τις πάνω δεξιά και αριστερά γωνίες και ενώστε τις. Στο σημείο που ενώνονται κόψτε το χαρτόνι που περισσεύει από κάτω, στριφογυρίστε το χαρτόνι που έμεινε σε σχήμα κώνου και κολλήστε με την κόλλα στα σημεία που χρειάζεται.

Κάντε στα δύο πλάγια όπου θα περαστεί το λάστιχο, δύο κουκίδες με ένα μολύβι και τρυπήστε τις.

Τώρα ξεκινάει το διασκεδαστικό κομμάτι! Παίξτε με τα σχέδια, τα χρώματα, τη χρυσόσκονη ή ότι άλλο θέλετε και διακοσμήστε τα καπέλα σας! Περάστε λάστιχο στις δύο τρυπούλες, στερεώστε το και το καπέλα σας είναι έτοιμο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved