Υπέροχο: Αυτό το μωρό με σύνδρομο Down κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας! (εικόνες)

Υπάρχουν ιστορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και σε κάνουν να λες ότι υπάρχουν δυναμικοί άνθρωποι που μπορούν να δώσουν απεριόριστη αγάπη.

Υπέροχο: Αυτό το μωρό με σύνδρομο Down κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας! (εικόνες)

Οι σημερινοί μας πρωταγωνιστές είναι δύο πανέμορφοι γονείς με ένα υπέροχο μωράκι με σύνδρομο Down. Σε πρώτη ανάγνωση μπορεί να σας στενοχωρήσει, αλλά διαβάζοντας την συνέχεια δε θα πιστευέτε τι έκανε ο μπόμπιρας.

O Micah Quinones διαγνώστηκε με σύνδρομο Down, σε ηλικία τριών μηνών. Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει ακόμη ενός έτους, έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram με 7.200 ακολούθους! Ο γιος του μοντέλου Amanda Booth και του Mike, Micah από μικρός τραβούσε όλα τα βλέματα πάνω του καθώς η ομορφιά του ήταν απερίγραπτη. Κι αυτήν την οφείλει στους δύο γονείς του. Ο μικρός, ποζάρει σα μοντέλο και φυσικά αργά ή γρήγορα θα τον δούμε σε κάποια καμπάνια με την πανέμορφη μητέρα του.

Η Amanda σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο ABC News, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι πάντα θα λένε πράγματα όπως, ''εσείς οι δύο θα έπρεπε είχετε δύο παιδιά, θα ήταν τόσο υπέροχο'' και εγω ήμουν σαν ''ποιοι είναι αυτοί οι τρελοί οι άνθρωποι;'' Αλλά υποθέτω πως είχαν δίκιο. Ο μικρός μας είναι μοναδικά απίστευτος, κυριολεκτικά μας κάνει να ξεχνάμε ότι έχει σύνδρομο Down. Δεν το σκέφτομαι, δεν με ανησυχεί ούτε μετράω την πρόοδο του».

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες του:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved