Έγκυες κούκλες: Όμορφες ή παράξενες; Εσείς θα αποφασίσετε!

Η Φρίντα Τίρσεν είναι μια Ισπανίδα δημιουργός που ειδικεύεται σε χειροποίητα διαχρονικά παιχνίδια με πρωτότυπο σχεδιασμό, όπου η δημιουργικότητα η φαντασία βασιλεύει.

Έγκυες κούκλες: Όμορφες ή παράξενες; Εσείς θα αποφασίσετε!
----------------------------------------------------------------Fridas-Tierchen 4 2

Αυτή η γυναίκα δημιούργησε αυτές τις όμορφες κούκλες που βλέπετε. Δεν είναι όμως απλές κούκλες. Πρόκειται για κούκλες που αντιπροσωπεύουν μια έγκυο μητέρα που γεννάει και θηλάζει το μωρό της. Η ίδια θέλει τα παιχνίδια που δημιουργεί να αντικατοπτρίζουν την πραγματική ζωή όπως για παράδειγμα είναι η γέννηση και ο θηλασμός. Η μητέρα και το παιδί είναι ενωμένοι με ένα συμβολικό ομφάλιο λώρο που μπορεί να μείνει ανέπαφος ή να κοπεί από το παιδί, εννοώντας έτσι τη γέννηση. Το φόρεμα της μητέρας-κούκλας ανοίγει και οι μαγνήτες που είναι εσωτερικά κρυμμένοι στο στήθος της μητέρας και το κεφαλάκι του μωρού επιτρέπουν την αναπαράσταση του θηλασμού και την τοποθέτηση του μωρού στο στήθος της μητέρας.

----------------------------------------------------------------Fridas-Tierchen 4 1

Φτιαγμένες από 100 τοις εκατό μαλλί και βαμβάκι με γέμιση από πολυεστέρα που παράγεται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, αυτές οι κούκλες είναι ανθεκτικές και φυσικές. Έχουν 45 εκατοστά ύψος και το μωρό 12 εκατοστά. Είναι διαθέσιμες σε μπλε, τιρκουάζ, πορτοκαλί ή ροζ φόρεμα.

Εκτός από αυτές τις κούκλες η Φρίντα Τίρσεν παράγει και άλλα όμορφα παιχνίδια όπως μάσκες ζώων, ινδιάνικα καπέλα, καθώς και μουσικά κουτιά και χαλιά. Η κούκλα στοιχίζει € 74 και είναι διαθέσιμη στην προσωπική ιστοσελίδα της Τίρσεν.

Αν σας αρέσει δεν έχετε παρά να την παραγγείλετε !

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved