Διακοπές με το αυτοκίνητο; Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να περάσουν όλοι υπέροχα!

Το καλοκαίρι έχει μπει για μπει πια για τα καλά, τα σχολεία έχουν κλείσει και σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για τις αγαπημένες μας διακοπές, που με τόση ανυπομονησία περιμέναμε!

Διακοπές με το αυτοκίνητο; Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να περάσουν όλοι υπέροχα!

Τα ταξίδια και οι διακοπές με παιδιά, δεν είναι απλή υπόθεση! Πρέπει να έχετε προνοήσει για ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα και φυσικά να έχετε φροντίσει για όλα! Πώς όμως μπορείτε να απολαύσετε κάθε λεπτό των διακοπών σας , από τη στιγμή που θα μπείτε στο αυτοκίνητο και να ζήσετε όλη η οικογένεια αξέχαστες στιγμές;

Το μυστικό κρύβεται στη σωστή οργάνωση!
Καταγράψτε τις δουλειές που πρέπει να κάνετε και τα πράγματα που θα πάρετε σε μία λίστα. Έτσι θα ξέρετε πάντα ποια από αυτά εκκρεμούν και δε θα ξεχάσετε τίποτα! Μην κάνετε αυτήν την καταγραφή τελευταία στιγμή, γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να αγχωθείτε! Καταγράψτε τα δύο με 3 εβδομάδες νωρίτερα και βάλτε τα με σειρά προταιρεότητας.

Τακτοποιήστε τα πράγματα στο αμάξι με έξυπνο τρόπο!
Όταν έρθει η ώρα να πακετάρετε και να φορτώσετε όλα αυτά που χρειάζεστε στο αμάξι, φροντίστε να τα βάλετε με τέτοιο τρόπο που θα πιάνουν το λιγότερο δυνατό χώρο και θα εξυπηρετούν τις ανάγκες σας αν χρειαστείτε κάτι.

Η διαδρομή ακόμα και αν είναι λίγες ώρες, είναι πολύ εύκολο να κουράσει το παιδί μας, για αυτό και πρέπει να κάνουμε το χώρο του αμαξιού άνετο και ευχάριστο.

Ετοιμάστε υγιεινά σνακς για τη διαδρομή
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, σίγουρα θα πεινάσετε τόσο εσείς, όσο και το παιδί σας. Φτιάξτε από το σπίτι υγιεινά σνακς για να σας κρατήσουν, προσοχή όμως να μη χρειάζονται ψυγείο για να τα διατηρήσετε όσες ώρες θέλετε.

Μην ξεχάσετε το φαρμακείο!
Αχρείαστο να είναι, καλό είναι να έχετε πάντα ένα στο αμάξι σας. Ιώδιο, χαζαπλαστ, οινόπνευμα, λίγο βαμβάκι, αναλγητικά, κρέμα για τσιμπήματα και είστε έτοιμη!

Περάστε διασκεδαστικά το χρόνο σας στο αμάξι!
Μην ξεχάσετε να πάρετε τα παιχνίδια του μικρού σας και να εφοδιαστείτε με την αγαπημένη σας μουσική! Στη διαδρομή μπορείτε να παίξετε παιχνίδια με το μικρό σας, να τραγουδήσετε και η ώρα σας θα περάσει πολύ πιο ευχάριστα!

Κάντε τις απαραίτητες στάσεις
Όπου κρίνετε ότι χρειάζεται, κάντε στάσεις για να ξεκουραστείτε. Τις έχει ανάγκη και το μικρό σας!

Οι διακοπές σας μόλις ξεκινάνε! Χαλαρώστε και απολαύστε τη κάθε στιγμή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved