«Μπαμπά σε ευχαριστώ που...» ένα 7χρονο παιδί εξομολογείται!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την τρίτη Κυριακή του Ιούνη, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα. Σήμερα λοιπόν, είναι μία μέρα αφιερωμένη σε όλους του μπαμπάδες του κόσμου!

«Μπαμπά σε ευχαριστώ που...» ένα 7χρονο παιδί εξομολογείται!

Ο πατέρας είναι μία μοναδική φιγούρα στη ζωή μας και η παρουσία του έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας. Μας έμαθε τόσα πολλά πράγματα, σημαντικά και ασήμαντα, για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μέρα. Είναι πάντα δίπλα μας, όσα χρόνια και αν περάσουν και είναι ο ήρωας που πάντα έχουμε ως πρότυπο!

Όταν ακούμε τη λέξη «μπαμπάς» μας έρχονται τόσα πολλά πράγματα στο μυαλό, τόσα συναισθήματα, εικόνες, αναμνήσεις που δεν έχουν τέλος! Τι σκέφτεται όμως ένα παιδί ηλικίας 5 χρονών για τον μπαμπά του; Ο Δημήτρης είναι ένα αγοράκι 7 ετών και μέσα από ένα γράμμα μας δίνει τη δική του εικόνα!

«Αγαπημένε μου μπαμπά,
Χαίρομαι πολύ που είσαι μπαμπάς μου! Μου αρέσει που πηγαίνουμε βόλτες, που παίζουμε μπάλα και που βλέπουμε μαζί τα παιδικά!

Καμιά φορά στενοχωριέμαι που δουλεύεις μέχρι αργά αλλά μετά το Σάββατο και την Κυριακή το ξεχνάω! Σήμερα μου είπε η μαμά ότι γιορτάζουν όλοι οι μπαμπάδες του κόσμου! Χάρηκα! Μου αρέσουν οι γιορτές γιατί όλοι είναι χαρούμενοι και τρώνε γλυκά!

Σε ευχαριστώ που...
...το βράδυ ανάβεις το φωτάκι μου στο δωμάτιό μου
... την προηγούμενη εβδομάδα μου έφερες το καινούριο παιχνίδι που σου ζήτησα
... κάθε Σάββατο και Κυριακή παίζουμε με τη μπάλα στο γήπεδο
... χθες με άφησες να φάω παγωτό παρόλο που η μαμά είπε όχι!
... με έμαθες να κάνω ποδήλατο
... βλέπουμε μαζί το αγαπημένο μου παιδικό
... όποτε σε φωνάζω έρχεσαι!

Αυτά! Χρόνια πολλά! Σε αγαπάω!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved