«Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας» μία ταινία που κάνει κάθε παιδί να θέλει ένα κουτάβι!

Τα παιδιά λατρεύουν τα παραμύθια! Περιπέτειες σε μακρινούς και άγνωστους τόπους, διασκεδαστικές ιστορίες, θαρραλέοι ήρωες, όλα αυτά και πόσα ακόμα συμβάλουν στο να γίνουν τα παραμύθια και οι παιδικές ταινίας, αγαπημένη ασχολία των παιδιών.

«Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας» μία ταινία που κάνει κάθε παιδί να θέλει ένα κουτάβι!

Κάποια από αυτά τα έχουμε ξεχωρίσει ήδη από τη δική μας παιδική ηλικία και αποτελούν μία διαχρονική και σταθερή αξία που θέλουμε να μοιραστούμε με τα παιδιά μας. Μία αγαπημένη ιστορία που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι, με πρωταγωνιστές όχι έναν, ούτε δύο, αλλά 101 ήρωες, είναι η περίφημη «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας». Και με τα κανάλια Novacinema και τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+ μπορούμε να την απολαύσουμε πλέον με όλη την οικογένεια όποτε εμείς θέλουμε!

Το αγαπημένο αυτό παραμύθι, γράφτηκε το 1956 από την Dotty Smith και έκανε το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους λίγα χρόνια αργότερα, το 1961. Από τους πιο γνωστούς ρόλους του παραμυθιού, είναι αυτός της Κρουέλα Ντε Βιλ, του πιο κακού ήρωα στην ιστορία της Disney! Τις εντυπώσεις βέβαια κλέβουν και τα 101 αξιολάτρευτα σκυλάκια Δαλματίας που μπλέκουν στις πιο διασκεδαστικές περιπέτειες στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν από τα σχέδια της σατανικής Κρουέλα.

Μία ηρωική και διασκεδαστική αποστολή διάσωσης, με πολλά... γαβγίσματα που προσφέρει πολλές συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους! Τα παιδιά θα ταυτιστούν και θα αγαπήσουν τους μικρούς μας ήρωες και δεν υπάρχει περίπτωση να μη θελήσουν ένα σκυλάκι όλο δικό τους! Είναι μία ιστορία που καλλιεργεί την οικολογική συνείδηση των παιδιών και τους μαθαίνει να σέβονται κάθε ζωντανή ύπαρξη. Οι 101 τετράποδοι ήρωές μας αποδεικνύουν την εξυπνάδα και την πίστη τους και μπαίνουν για τα καλά στις καρδιές μας.

Την ταινία αυτή την λατρέψαμε όταν την πρωτοείδαμε στις οθόνες μας πριν χρόνια και ήρθε η ώρα να την απολαύσουμε και πάλι με την πιο όμορφη συντροφιά, τα παιδιά μας και με τα κανάλια Novacinema! Καλή διασκέδαση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved