«Βασιλιάς των λιονταριών», η αγαπημένη ταινία της κόρης μου!

Και ναι, η κόρη μου είναι ένα παιδί που λατρεύει όλες τις ταινίες Disney! Πάνω όμως που έλεγα πώς το μόνο που θέλει να βλέπει είναι οι ταινίες με τις πριγκίπισσες της Disney, ήρθε η μέρα που είδε για πρώτη φορά τον Σίμπα, τον «Βασιλιά των λιονταριών».

«Βασιλιάς των λιονταριών», η αγαπημένη ταινία της κόρης μου!

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Δεν θα ξεχάσω το βλέμμα της όταν ο «κακός» θείος του Σίμπα άφησε τον αδελφό του να πέσει από το βράχο. «Γιατί μαμά το έκανε αυτό; Δεν τον αγαπούσε;» Με ρώτησε η κόρη μου δίχως να ξέρω τι να της απαντήσω. Στο τέλος της ταινίας όμως μου εξήγησε μόνη της τι είχε καταλάβει.

«Μαμά, ο Σίμπα έγινε πολύ δυνατός μέσα από τις δυσκολίες που πέρασε. Ο θείος του τον κορόιδεψε για να του κάνει κακό και ο Σίμπα τον πίστεψε. Μαμά... εγώ θα ακούω μόνο εσένα και τον μπαμπά δεν θα εμπιστεύομαι κανέναν άλλο!» μου είπε η κόρη μου. Ο «Σίμπαν» όπως εκείνη τον λέει έχει γίνει ο αγαπημένος της ήρωας μαζί με τον Τιμόν και τον Πούμπα, τους δύο φίλους του που για ό,τι συμβαίνει στη ζωή τους λένε «Ακούνα Ματατα»!

Μάλιστα είναι τόσο αγαπημένη ταινία που τη βλέπουμε κάθε βράδυ πριν πάμε για ύπνο. Αυτό δεν θα το κατάφερνα φυσικά αν δεν είχα NOVACINEMA. Mε τον αποκωδικοποιητή NovaBox+, έχω καταφέρει και έχω γράψει όλες τις αγαπημένες ταινίες της για να τις βλέπουμε όταν εκείνη θέλει, χωρίς να περιμένουμε την ώρα και τη μέρα που θα γίνει η προβολή.

Αυτές οι στιγμές με τα παιδιά μας είναι ανεκτίμητες – θα με θυμηθείτε...!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved