Φτιάχνουμε τη δική μας ταινιοθήκη με όλες τις ιστορίες της Disney!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμείς έχουμε ένα ειδικό ράφι στο σπίτι με δεκάδες DVD's για την μικρή μας.

Φτιάχνουμε τη δική μας ταινιοθήκη με όλες τις ιστορίες της Disney!

Σχεδόν όλα τα σύγχρονα παραμύθια της Disney είναι η καθημερινή συντροφιά του παιδιού. Λίγο πριν τον ύπνο, τα Σαββατοκύριακα ή τα απογεύματα μετά το σχολείο, κλασσικές ταινίες όμως «Η Σταχτοπούτα», «Η χιονάτη» ή «Η πεντάμορφη και το τέρας», μονοπωλούν το ενδιαφέρον της στη μικρή οθόνη.

Πρόσφατα έμαθα για το NovaBox+ και ενθουσιάστηκα! Με απλά λόγια, τα κανάλια Νovacinema δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney, που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους εδώ και πολλές δεκαετίες, με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+. Με αυτό τον τρόπο οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema δημιουργούν τη δική τους συλλογή Disney Classics για όλη την οικογένεια και μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες όποτε εκείνοι επιθυμούν και για όσες φορές θέλουν.

Σας έχω κι άλλα νέα! Το ζωικό βασίλειο της Disney κάνει... περιοδεία το καλοκαίρι στα κανάλια Novacinema, μαζί με υπέροχες κλασικές ταινίες συντροφιά με αγαπημένα ζωάκια-ήρωες, που πρωταγωνιστούν στις ωραιότερες animated παραγωγές του κορυφαίου κινηματογραφικού στούντιο, που θα προβληθούν μεταγλωττισμένες στα ελληνικά: «Η Λαίδη και ο Αλήτης» και «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» θα συναντήσουν «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας», τον «Ντάμπο, το ελεφαντάκι», τον «Bambi», τον «Πήτερ Παν», την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», τον «Πινόκιο», τον Μόγλη και τον Μίκυ Μάους!

Καλές προβολές!

Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved