Αυτός είναι ο αποτελεσματικός τρόπος για να σταματήσει το μωρό σας να κλαίει!

Πολλές μανούλες όταν το μωράκι τους αρχίζει και κλαίει ασταμάτητα στενοχωριούνται και παράλληλα προβληματίζονται για το πώς θα το κάνουν να σταματήσει.

Αυτός είναι ο αποτελεσματικός τρόπος για να σταματήσει το μωρό σας να κλαίει!

Μία νέα έρευνα που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα έρχεται να δώσει την απάντηση στις μαμάδες που δεν αντέχουν άλλο το συνεχές κλάμα του μωρού τους! Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι η μητρική αγκαλιά! Ναι σωστά διαβάσατε.

«Από τους ανθρώπους έως τα ποντίκια, τα νήπια των θηλαστικών ηρεμούν και χαλαρώνουν όταν είναι στην αγκαλιά της μητέρας τους», επεσήμανε η Kumi Kuroda επικεφαλής της νέας αυτής μελέτης, από το Riken Brain Science Ινστιτούτο στην Saitama, Ιαπωνία. «Αυτή η παιδική ανταπόκριση μειώνει την κούραση της μητέρας και είναι ευεργετικό τόσο για την ίδια, όσο και για το βρέφος». Μελετώντας οι ειδικοί τις αντιδράσεις των μωρών όταν αυτά ήταν στην αγκαλιά της μητέρας τους, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ρυθμός της καρδιάς τους επιβραδύνθηκε αμέσως και σταμάτησαν να κινούνται νευρικά, ενώ παράλληλα σταμάτησαν και οι υπερηχητικές κραυγές τους.

Τα ευρήματα της συγκεκριμένης έρευνας είναι πολύ σημαντικά για τους επιστήμονες καθώς από δω και στο εξής μπορούν να εξηγηθούν πολλά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved