Όταν παιδιά με ειδικές ανάγκες αποκτούν σούπερ δυνάμεις (εικόνες)

Η Renee Bergeron είναι σύζυγος, μητέρα και φωτογράφος και μέσα από τα έργα της και τις φωτογραφίες, κατάφερε να στείλει το δικό της μήνυμα ανθρωπιάς και αγάπης.

Όταν παιδιά με ειδικές ανάγκες αποκτούν σούπερ δυνάμεις (εικόνες)

Όλα ξεκίνησαν μερικά χρόνια πριν, όταν η Renee έγινε για πρώτη φορά μαμά. Ο ερχομός του γιου της, έδωσε άλλο νόημα στη ζωή της και όπως κάθε μαμά, έκανε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Λίγους μήνες αργότερα, οι γιατροί διέγνωσαν στο μικρο Apollo μία σπάνια καρδιακή πάθηση και η Renee συνειδητοποιήσε ότι τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ εύκολα για το γιο της.

Ο Αpollo αποδείχθηκε σπουδαίος μαχητής και μέχρι την ηλικία των τριών, είχε ζήσει τέσσερα χειρουργεία και πολλές, πολλές μέρες στο νοσοκομείο. Το θάρρος του και το γεγονός ότι δεν το έβαλε στιγμή κάτω, έγινε πηγή έμπνευσης για τη μαμά του, η οποία αποφάσισε να ξεκινήσει ένα project με φωτογραφίες παιδιών με ειδικές ανάγκες.

«Ο γιος μου βλέπει τις φωτογραφίες του που ποζάρει σαν υπερ-ήρωας και τις λατρεύει. Έτσι αποφάσισα να κάνω το ίδιο και για όλα τα άλλα παιδιά που το έχουν ανάγκη.»

1superhero1

Η κάθε μία από αυτές τις φωτογραφίες, κρύβει τη δική της μοναδική ιστορία. Παιδιά κάθε ηλικίας, αποδεικνύουν ότι με τη θέληση όλα είναι δυνατά και δείχνουν τι πραγματικά κρύβουν μέσα τους: τη δύναμη, το κουράγιο και το θάρρος ενός υπερ-ήρωα.

1superhero2
1superhero3
1superhero4
1superhero5
1superhero6
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved