Κάμπινγκ με μωρό: Χρήσιμα tips για ωραίες διακοπές χωρίς προβλήματα

Ήρθε επιτέλους η στιγμή που ο σύζυγός σας πήρε την άδειά του κι εσείς θέλετε απαραιτήτως διακοπές καθώς περάσατε ένα χειμώνα με εγκυμοσύνη.

Κάμπινγκ με μωρό: Χρήσιμα tips για ωραίες διακοπές χωρίς προβλήματα

Σκέφτεστε να κάνετε κάμπιγκ με το μωρό, αλλά δεν ξέρετε κατά πόσο θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Εμείς για να σας λύσουμε λίγο τα χέρια, θα σας αναφέρουμε τι πρέπει να προσέξετε αν αποφασίσετε τελικά να κάνετε τέτοιου είδους διακοπές.

Καταρχήν για να κάνετε κάμπιγκ με μωρό, προϋποθέτει ότι τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας, έχετε κάνει κάμπιγκ στο παρελθόν και γνωρίζετε πώς είναι εκεί.
Αν παρόλα αυτά θέλετε να το ρισκάρετε, αυτό που πρέπει να φροντίσετε για αρχή, είναι να στήσετε την σκηνή σε μέρος που έχει σκιά και δροσιά τις περισσότερες ώρες της ημέρας.
Εξοπλιστείτε και με ειδική τέντα η οποία θα σας παρέχει ακόμη πιο πολύ δροσιά.
Στη ντουζιέρα του κάμπιγκ, όταν θα κάνετε μπάνιο το μωρό, πρέπει να πηγαίνετε κι οι δύο για να το κρατάει ο ένας, ενώ ο άλλος θα το πλένει. Αφού τελειώσετε, σκουπίστε το αμέσως με μεγάλη πετσέτα.
Στην συνέχεια για να το αλλάξετε και το ντύσετε μέσα στην σκηνή φροντίστε να έχετε ένα μέρος που να είναι πεντακάθαρο.
Να έχετε μαζί σας υγρομάντηλα.
Για το πλύσιμο των μπιμπερό του μωρού, καλό θα είναι να χρησιμοποιείτε δικό σας σφουγγάρι και απορρυπαντικό, και όχι αυτά που πιθανώς βρείτε στην κουζίνα του κάμπινγκ.
Η καλύτερη λύση για ένα μωρό, ανάλογα με το πόσων μηνών είναι, είναι είτε το πορτ μπεμπέ είτε ένα μικρό παρκοκρέβατο, για το οποίο, βέβαια, θα χρειαστείτε μία μεγαλύτερη σκηνή.
Επίσης μέσα στην τσάντα σας, να έχετε πάντα αμμωνία και αλοιφές για έντομα.

Διαβάστε ακόμη: http://www.mothersblog.gr/o-kosmos-toy-paidioy/item/9383-camping-me-to-paidi-mou-proetoimaste-sosta-tis-diakopes-sas

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved