Αυτή η μαμά άφησε την 4χρονη κόρη της να της χτενίσει τα μαλλιά. Τη συνέχεια ούτε που τη φαντάζεστε

Όταν γινόμαστε μαμάδες αναγκαστικά μαθαίνουμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί! Να προσέχουμε τα παιδιά, να μαγειρεύουμε, να κάνουμε δουλειές του σπιτιού και ό,τι άλλο απαιτεί η καθημερινότητά μας!

Αυτή η μαμά άφησε την 4χρονη κόρη της να της χτενίσει τα μαλλιά. Τη συνέχεια ούτε που τη φαντάζεστε

Η Amy Wruble είναι μητέρα δύο παιδιών και συγγραφέας του blog «Carriage Before Marriage» στο οποίο γράφει τις εμπειρίες και τις καθημερινές της περιπέτειες! Πριν δύο εβδομάδες έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, ενώ λίγες μέρες πριν δημοσίευσε την παρακάτω περιπέτειά της που προκάλεσε η τετράχρονη κόρη της:

«Είμαι μαμά δύο παιδιών 17 ημέρες τώρα και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω γιατί αγχωνόμουν τόσο! Είναι εύκολο!

Το μωρό τις περισσότερες ώρες κοιμάται και τρώει, γεγονός που μου αφήνει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να περάσω με την 4χρονη κόρη μου, Βιβ. Χθες το βράδυ λοιπόν, την ώρα που θήλαζα το μωρό, η μεγαλύτερη κόρη μου μου ανακοίνωσε ότι ήθελε να παίξουμε «κομμωτήριο»!

Πήρε όλο το νεσεσέρ με τον εξοπλισμό, χτένες, βούρτσες, τσιμπιδάκια, κοκαλάκια, και όλο χαρά ήρθε και έκατσε από πίσω μου! Την άφησε λοιπόν να με χτενίζει και εγώ ένιωθα περήφανη που μπορούσα να ασχοληθώ και με τα δύο παιδιά μου μαζί!

Μέχρι που η Βιβ σταμάτησε. «Μαμά... Δεν κατεβαίνει άλλο η βούρτσα!»

Έπιασα το πίσω μέρος του κεφαλιού μου και συνειδητοποίησα ότι η κόρη μου είχε καταφέρει να μου δημιουργήσει έναν τεράστιο κόμπο, που δε μπορούσα να λύσω με τίποτα. Ο σύντροφός μου δε μπορούσε ούτε αυτός να με βοηθήσει και έτσι φώναξα την φίλη μου Λίσα. Ανήμπορη και αυτή να με βοηθήσει, πήρα την απόφαση να πάω στο κομμωτήριο της γειτονιάς, μισή ώρα πριν κλείσει!

Έβαλα τα φαρδιά ρούχα που φοράει κάθε νέα μαμά, πήρα το μωρό αγκαλιά και λίγα λεπτά μπήκα στο κομμωτήριο. Κάποιοι πελάτες που με είδαν, έβαλαν τα γέλια και δεν τους αδικώ!

Ευτυχώς η κομμώτρια ήταν αισιόδοξη ότι θα μπορούσε να λύσει τον κόμπο και έτσι δε θα χρειαζόταν να μου ξυρίσουν το κεφάλι!

1salon

70 λεπτά αργότερα, ήμουν έτοιμη! Είχα φριχτό πονοκέφαλο αλλά τουλάχιστον είχα όλα μου τα μαλλιά! Αποφάσισα να το δω θετικά! Πως αλλιώς μία μαμά ενός νεογέννητου θα απολάμβανε μία ώρα σε ένα κέντρο περιποίησης;

Ηθικό δίδαγμα; Ποτέ μην εμπιστεύεστε σε ένα μικρο παιδί τα μαλλιά σας και φυσικά όταν κάτι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, κάτι δεν πάει καλά!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved