Όταν το μωρό μιας μαθήτριας άρχισε να κλαίει μέσα στην τάξη, αυτός ο καθηγητής αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο! (εικόνες)

O 45χρονος καθηγητής Σίντνεϊ Ένγκελμπεργκ, ένας βετεράνος λέκτορας του Πανεπιστημίου Hebrew στην Ιερουσαλήμ, έκανε μάθημα όταν το παιδί μιας μαθήτριας-μητέρας στην ομιλία τουσχετικά με την οργανωτική συμπεριφορά, άρχισε να κλαίει.

Όταν το μωρό μιας μαθήτριας άρχισε να κλαίει μέσα στην τάξη, αυτός ο καθηγητής αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο! (εικόνες)
----------------------------------------------------------------------------098765rdfcv  1

Η αμήχανη και ντροπιασμένη μαμά προσπάθησε να φύγει από την τάξη, αλλά αντ 'αυτού, ο πατέρας τεσσάρων και παππούς πέντε παιδιών, πήρε το μωρό στα χέρια του και το ανακούφισε στην αγκαλιά του, χωρίς να σταματήσει να διδάσκει το μάθημά του.

----------------------------------------------------------------------------098765rdfcv  2

Σύμφωνα με την κόρη του Ένγκελμπεργκ, Σαρίτ Φισμπέιν, ο πατέρας της επιτρέπει στις μητέρες-μαθήτριές του, που παρακολουθούν τις ομιλίες του να φέρνουν τα παιδιά τους μαζί, ακόμα και να τα θηλάζουν. Όπως λέει και ο ίδιος ο καθηγητής: «Καμία μητέρα δεν πρέπει να την κάνουν να επιλέγει ανάμεσα στο παιδί της και την εκπαίδευση!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved