Amber Alert για την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα

Πανευρωπαϊκός συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, της μικρής που χάθηκε στην περιοχή της Ομόνοιας στις 21 Απριλίου.

Amber Alert για την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα

Η μητέρα της μικρής σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ταξιδέψει στη Βουλγαρία, από όπου και κατάγεται αφήνοντας τη μικρούλα της σε μία γνωστή της ομογενή, γνωρίζοντας μόνο το μικρό της όνομα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπόρεσε να βρει τη μικρή της όταν επέστρεψε, καθώς ούτε το επίθετο της γυναίκας γνώριζε, αλλά το ούτε και που ακριβώς μένει.

Η κινητοποίηση των Αρχών αλλά και του «Χαμόγελου του Παιδιού» συμπεριλαμβάνει αναζητήσεις στην Αττική, όλη την Ελλάδα, ακόμη και εκτός χώρας καθώς έχει «ηχήσει» πανευρωπαϊκά, Amber Alert.

Το παιδί έχει καστανά μαλλιά και μάτια, έχει καταγωγή από τη Βουλγαρία και είναι αγνώστου πατρός. Την εξαφάνιση της μικρής κατήγγειλε η βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα της πρώτα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η αγωνία είναι μεγάλη, καθώς ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν αναγκαία την άμεση εύρεσή της. Ήδη έχει δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία της που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, ενώ σποτ του Amber Alert παρουσιάζονται στην τηλεόραση.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να καλέσει σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά, 116000.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved