Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε μεταχειρισμένο καθισματάκι αυτοκινήτου!

Όπως το κρεβάτι είναι χρήσιμο για να κοιμάται ένα μωρό, όπως το καρότσι είναι απαραίτητο για τη μετακίνησή του και τις βόλτες στο πάρκο, το ίδιο απαραίτητο είναι και το καρεκλάκι αυτοκινήτου.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε μεταχειρισμένο καθισματάκι αυτοκινήτου!

Η χρήση του καθίσματος αυτοκινήτου, είναι μια απλή και καθημερινή χειρονομία αγάπης. Ορισμένα απλά μέτρα και λίγοι κανόνες, αρκούν για να μετατρέψουν τις μικρές και μεγάλες διαδρομές σε ονειρεμένα ταξίδια! Το καθισματάκι αυτοκινήτου έχει μελετηθεί ειδικά για να συγκρατεί το παιδί, να το προστατεύει και να του εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος.

Σε ένα παιδικό κάθισμα, όλα έχουν σχεδιαστεί για να το καθιστούν το καταλληλότερο μέσο μεταφοράς του παιδιού στο αυτοκίνητο, για αυτό και είναι απαραίτητο για την ασφάλεια του παιδιού σας να χρησιμοποιήσετε καρεκλάκι αυτοκινήτου από την πρώτη κιόλας μετακίνησή του.

Όμως οι περισσότεροι νέοι γονείς κάνουν ένα τραγικό λάθος που μπορεί κάποια στιγμή να στοιχίσει την ασφάλεια του παιδιού τους. Χρησιμοποιούν μεταχειρισμένα καθίσματα αυτοκινήτου. Και δεν αναφερόμαστε στα καρεκλάκια που κάποιοι γονείς έχουν ήδη από το πρώτο τους παιδί, αλλά στα καρεκλάκια που κάποιοι χαρίζουν ή πουλάνε στο διαδίκτυο.

Ο λόγος που δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε μεταχειρισμένα καθίσματα αυτοκινήτου, είναι γιατί μπορεί να έχουν υποστεί κάποια ζημιά, που να μην φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Αν πάλι τα οικονομικά σας, δεν σας επιτρέπουν να αγοράσετε καινούριο κάθισμα αυτοκινήτου, βεβαιωθείτε πώς πριν το αγοράσετε δεν είναι πολύ παλιό, δεν έχει υποστεί φθορές ή ζημιές που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο το μικρό σας.

Πάντα να θυμάστε πώς η χρήση του παιδικού καθίσματος, σας επιτρέπει να οδηγείτε ήρεμα, χωρίς άγχος και ανησυχία γιατί το παιδί σας θα είναι ασφαλές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved