Οι διακοπές γίνονται διασκέδαση για τα παιδιά παρέα με τα κανάλια Novacinema

Ξεχάστε την εποχή που τρέχατε στο βίντεο κλαμπ για να πάρετε τις αγαπημένες ταινίες των παιδιών σας. Ξεχάστε την εποχή που έπρεπε να την επιστρέψετε στην ώρα της για να μην επιβαρυνθείτε επιπλέον ποσό.

Οι διακοπές γίνονται διασκέδαση για τα παιδιά παρέα με τα κανάλια Novacinema

Ξεχάστε τα φθαρμένα dvd που κολλάνε κατά τη διάρκεια της προβολής τους και με πολύ χαμηλή ποιότητα εικόνας. Ξεχάστε τα γοερά κλάματα επειδή τα παιδιά σας ήθελαν εκείνη τη στιγμή να δουν την αγαπημένη τους ταινία.

Τα παιδιά μπορούν να περάσουν όμορφες, διασκεδαστικές και δημιουργικές στιγμές με τις αγαπημένες Disney Classic ταινίες. Πώς ακριβώς; Πλέον όλες εκείνες οι ταινίες που αγαπούν και θέλουν τα παιδιά σας να δουν, σας τις φέρνουν στο σπίτι σας τα κανάλια Novacinema ενώ μπορείτε με τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NOVA BOX+ να τα δείτε όποτε εσείς (και εννοείται τα παιδιά σας) θέλετε και να κάνετε τη δική σας ταινιοθήκη!

------------------------------g8

Κάθε μέρα και μια διαφορετική ταινία. Πίτερ Παν, η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, Φαντασία, Το βιβλίο της Ζούγκλας και Πινόκιο, είναι μόνο μερικές από τις ταινίες, που τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν. Εκείνα τα παιδιά που τις έχουν δει, με χαρά θα τις ξαναδούν ενώ εκείνα τα παιδιά που δεν τις έχουν ξαναδεί ποτέ θα μάθουν πολλά πράγματα μέσα από αυτές, για τη φιλία, την εκτίμηση, τη βοήθεια, το σεβασμό, τη μοναξιά, τη διαφορετικότητα αλλά και για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους άλλους ανθρώπους.

Η ταινίες Disney, δεν είναι απλές ταινίες που τα παιδιά θα δουν για να περάσει απλά η ώρα τους. Είναι ταινίες που μέσα από αυτές το παιδί μαθαίνει πράγματα για τη ζωή και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε όποια στιγμή θέλετε μέσα από τα κανάλια Novacinema.

Σωτήριο το NovaBox+ - μία απλή δοκιμή θα σας πείσει...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved