Αυτό το κοριτσάκι πραγματικά μας δίνει ένα μάθημα θέλησης και όρεξης για ζωή. Δείτε γιατί! (βίντεο)

Πολλές φορές τα μικρά παιδιά είναι αυτά που μας κάνουν να καταλάβουμε τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή και μας αφυπνίζουν από τον μηχανικό τρόπο που έχουμε συνηθίσει να ζούμε την καθημερινότητά μας.

Αυτό το κοριτσάκι πραγματικά μας δίνει ένα μάθημα θέλησης και όρεξης για ζωή. Δείτε γιατί! (βίντεο)

Η Αλίσα Σάιζμορ είναι ένα κοριτσάκι που λατρέυει το χορό. Ξεκίνησε να χορέυει όταν ήταν τεσσάρων χρονών και από τότε, είναι η αγαπημένη της ασχολία.

Τον περασμένο Μάιο, όταν έπαιζε με την αδερφή της στην αυλή του σπιτιού τους, έτρεξε με φόρα στο δρόμο τη στιγμή που πέρναγε ένα αυτοκίνητο. Η κακή αυτή στιγμή στέρησε από τη μικρή Αλίσα το πόδι της, όχι όμως και την αγάπη για αυτό που τόσο αγαπούσε. Λίγους μήνες μετά, επέστρεψε στο στούντιο χορού και με θέληση, πείσμα, επιμονή και υπομονή, συνέχισε να χορεύει.

Το Σεπτέμβρη, φίλοι και συγγενείς μάζεψαν ένα χρηματικό ποσό το οποίο διέθεσαν για να της κάνουν δώρο ένα πρόσθετο πόδι και πέντε μήνες μετά, η γλυκιά Αλίσα έδωσε την πρώτη της παράσταση.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, ο τρόπος που χορεύει αυτό το κοριτσάκι μαρτυρά τη θέληση και την αγάπη της για αυτό που κάνει. Στα μισά του βίντεο βγάζει το πρόσθετο μέλος και ο χορός της γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακός.

Δείτε το βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved