Ταξίδι στη φαντασία με τα κινούμενα σχέδια στα κανάλια Νovacinema

Τα σχολεία έχουν κλείσει εδώ και καιρό και τα παιδιά θα βρίσκονται στο σπίτι αν δεν έχετε πάει κάπου να περάσετε τις υπόλοιπες ημέρες των εορτών.

Ταξίδι στη φαντασία με τα κινούμενα σχέδια στα κανάλια Νovacinema

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε τώρα στο σπίτι για να διασκεδάσουν, όπως χειροτεχνίες, δραστηριότητες και επιτραπέζια. Άλλη μια ιδέα είναι να διοργανώσετε μια βραδιά σινεμά στο σπίτι σας και να καλέσετε τους φίλους του.

---------------------08i7yu

Όχι, δεν χρειάζεται να τρέχετε στο video club της γειτονιάς σας για να βρείτε ταινίες. Η NovaCinema αυτό το μήνα, έχει μία έκπληξη για όλους τους φίλους των κλασσικών ταινιών της Disney. Αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema ταινίες που λατρέψαμε εμείς σαν παιδιά, που λατρεύουν τα παιδιά μας και όπου για πολλά χρόνια ακόμη θα λατρεύονται από μικρούς και μεγάλους. Αλλά ακόμα και αν δεν προλαβαίνετε να τα δείτε ζωντανά (θα βρείτε όλες τις προβολές στο πρόγραμμα των καναλιών NovaCinema) μπορείτε με τον αποκωδικοποιητή εγγραφής Novabox+ να γράψετε τις αγαπημένες Disney Classic ταινίες των παιδιών και να οργανώσετε τη βραδιά σινεμά όποτε εσείς θελήσετε!

-----------------------------------908iujm

Εμείς εδώ στο Mothersblog, θα σας προτείνουμε την ταινία «Φαντασία» για να φτιάξετε την όμορφη βραδιά για τα παιδιά και τους φίλους τους. Ψήστε ποπ κορν, χαμηλώστε τα φώτα και ζήστε τη μαγεία στα κανάλια Novacinema με μία από τις ωραιότερες κλασσικές ταινίες της Disney.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved