Να τι πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε γυαλιά ηλίου για το παιδί σας

Τα γυαλιά ηλίου ειδικά τώρα το καλοκαίρι που ο ήλιος καίει, είναι απαραίτητα τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα μικρά παιδιά.

Να τι πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε γυαλιά ηλίου για το παιδί σας

Προτού τα αγοράσετε θα πρέπει να τα βάλετε όλα κάτω ώστε ο σκελετός και τα κρύσταλλα που θα επιλέξετε να είναι τα κατάλληλα για το αγγελούδι σας. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω με ποια κριτήρια θα τα αγοράσετε.

• Επιλέξτε σκελετό που εφαρμόζει καλά στο προσωπάκι του βρέφους και του παιδιού, είναι άνετος, ελαφρύς, όχι πολύ σφιχτός / εφαρμοστός, στέκεται όσο το δυνατόν πιο άνετα και πιο ψηλά στη μύτη ή κοντά στα μάτια, χωρίς να αγγίζουν οι φακοί τις βλεφαρίδες.
• Επιλέξτε οργανικούς φακούς για την δραστήρια νηπιακή ηλικία γιατί έτσι δεν κινδυνεύουν να τραυματιστούν σε περίπτωση ατυχήματος, είναι ανθεκτικότεροι στις γρατσουνιές και ελαφρύτεροι σε σχέση με τους κρυστάλλινους.
• Για τα νήπια επιλέξτε χρωματιστούς, μοντέρνους σκελετούς που θα χαίρονται να τους φοράνε.
• Αφήστε το να επιλέξει εκείνο το σκελετό που του αρέσει. Μην το πιέσετε να πάρει κάτι που δεν του αρέσει γιατί αλλιώς δε θα θέλει να τα φοράει.
• Γυαλιά ηλίου που πωλούνται ως παιχνίδια πρέπει να αποφεύγονται καθώς προκαλούν περισσότερη ζημιά στα μάτια απ΄ οτι να μην φοράνε καθόλου.
• Να θυμάστε ότι ένα ζευγάρι γυαλιών που εφαρμόζει καλά και έχει υψηλής ποιότητας φακούς, πάντα φοριέται πιο εύκολα.

Διαβάστε ακόμη: http://www.mothersblog.gr/o-kosmos-toy-paidioy/item/27807-5-apla-vimata-gia-na-prostateysoume-to-paidi-mas-apo-ton-ilio

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved