Εντυπωσιακά πρώτα γενέθλια- Ιδέες για το πρώτο πάρτυ γενεθλίων του μωρού σας!

Για τους περισσότερους γονείς η προετοιμασία του παιδικού πάρτυ είναι ένας ακόμα τρόπος να εκφράσουμε την αγάπη μας. Συχνά όμως οι περισσότεροι, ξεμυαλίζονται από την υπερβολή, χωρίς να συμμερίζονται τις ανάγκες του ίδιου του παιδιού.

Εντυπωσιακά πρώτα γενέθλια- Ιδέες για το πρώτο πάρτυ γενεθλίων του μωρού σας!

Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες και λύσεις για να διοργανώσετε τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας κάνοντάς τα ξεχωριστά. Τα πρώτα γενέθλια είναι ένα γεγονός που αξίζει να γιορτάσετε αλλά θα πρέπει να είναι διοργανωμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του 12 μηνών μωρού σας.

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το πάρτυ θα είναι σύντομης διάρκειας μιας και το πρόγραμμα του παιδιού, προβλέπει φαγητό και ύπνο. Ακόμη:

  1. Θα πρέπει να έχετε περιορισμένο αριθμό καλεσμένων. Ένα πάρτυ με πολλούς αγνώστους μπορεί να προκαλέσει στρες στο παιδί σας.
  2. Προτιμήστε να καλέσετε ανθρώπους από την οικογένεια, που το μικρό σας έχει οικειότητα μαζί τους, π.χ. παππού, γιαγιά, νονά, ξαδέρφια.
  3. Το πάρτυ θα πρέπει να γίνει ώρα «εύκολη» για το μωρό. Ώρα που θα είναι χορτάτο, δε θα νυστάζει και ώρα που δεν θα του χαλάσει τη ρουτίνα του βραδινού ύπνου.
  4. Ξεχάστε τον παιδότοπο για αυτή την ηλικία, καθώς δεν ενδείκνυται.
  5. Επιλέξτε μουσική που αγαπά και κάνει το μωρό σας χαρούμενο.
  6. Αποφύγετε τα μπαλόνια γιατί κατά τη διάρκεια του πάρτυ μπορεί κάποιο να σκάσει και να τρομάξει το μικρό σας σε σημείο που θα βάλει τα κλάματα.
  7. Φροντίστε στο χώρο να υπάρχουν ασφαλή παιχνίδια για το μικρό σας.

Καλή οργάνωση και καλή διασκέδαση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved