Οργανώστε σωστά τη ντουλάπα του παιδιού σας

Η Lisa Adams συνεργάστηκε κατά καιρούς με πολλές σταρ της σόουμπιζ για να τις βοηθήσει να έχουν τις καλύτερες ντουλάπες για τα παιδιά τους.

Οργανώστε σωστά τη ντουλάπα του παιδιού σας

Από την Jewel μέχρι και την Whitney Port δίνει τις καλύτερες συμβουλές μέσω της εταιρείας της LA Closet Design. Προτείνει λοιπόν τους καλύτερους τρόπους για να οργανώσετε τις ντουλάπες χωρίς κάθε φορά που επιλέγετε κάποιο ρούχο να επικρατεί πανικός, αλλά και να μπορεί και το παιδί σας να βρίσκει εύκολα τα ρούχα του.

Πάνω απ΄όλα: Πρέπει να βάλετε στο... παιχνίδι και τα παιδιά σας εάν η ηλικία τους το επιτρέπει. Ρωτήστε τα ποια είναι τα πιο αγαπημένα τους ρούχα για να τα έχετε στην πρώτη σειρά έτσι ώστε να μην τα ψάχνουν και την ανακατεύουν.

Καλάθια σε διάφορα σχήματα: Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να ξεχωρίζετε τα ρούχα τους και να οργανώνετε έτσι την κατάσταση που να μην είναι το ένα πάνω στο άλλο.

Φροντίστε να έχετε ράφια που αλλάζουν θέση έτσι ώστε να μπορείτε να τα μετακινείτε ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου.

Αφού τα παιδιά σας ντύνονται μόνα τους πια, θα πρέπει να τους έχετε σε σημείο που να φτάνουν τα ρούχα που θα βάζουν καθημερινά και πιο ψηλά αυτά που δεν φορούν τόσο συχνά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved