Αυτά είναι τα ιδανικά σκυλιά για τα παιδιά σας

Τι ωραιότερο από το να μεγαλώνει ένα παιδί με ένα σκυλάκι. Είτε αυτό είναι μικρόσωμο είτε είναι μεγαλόσωμο.

Αυτά είναι τα ιδανικά σκυλιά για τα παιδιά σας

Υπάρχουν εκατοντάδες έρευνες στο διαδίκτυο που δείχνουν ότι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να μεγαλώνει ένα παιδάκι με ένα σκυλί. Τα οφέλη που παίρνει είναι μεγάλα. Καταρχήν αντιλαμβάνεται από μικρή ηλικία τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη ενώ γίνεται πιο κοινωνικό προτού πάει καν σχολείο. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε ποια είναι τα ιδανικά σκυλιά για τα παιδιά ανάλογα με το μέγεθός τους.

Από μικρόσωμα: Τα μπιγκλ είναι πολύ φιλικά με τα παιδιά αν και είναι λίγο πεισματάρικα. Βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει και ο χαρακτήρας του ζώου. Μπορείτε να προλάβετε τυχόν κακοτοπιές αν επιμείνετε λίγο στην εκπαίδευσή τους. Τα μπισόν φριζέ λατρεύουν τα παιδιά και παίζουν μαζί τους ενώ και τα κερν τεριέ που είναι μικρόσωμα, ακολουθούν παντού τα παιδάκια και παίζουν ευχάριστα όλες τις ώρες μαζί τους. Το σίγουρο είναι ότι θα είστε ξέγνοιαστοι καθώς δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Από μεγαλόσωμα: Τα λαμπραντόρ, τα γκόλντεν ριτρίβερ, τα κόλεϊ και οι Γερμανικοί ποιμενικοί είναι ιδανικοί για παιδιά. Τα δύο πρώτα κάνουν φοβερή παρέα σε ένα παιδί και τους αρέσει πολύ το παιχνίδι.
Το μόνο που μπορεί να σας αγχώσει λίγο είναι ότι επειδή είναι υπερκινητικά μπορεί να τραυματίσουν άθελά τους το αγγελούδι σας γι' αυτό καλό είναι να είστε δίπλα τους. Οι Γερμανικοί ποιμενικοί είναι πιστοί, υπερπροστατευτικοί και τους αρέσει επίσης το παιχνίδι. Επίσης, τα κόλεϊ είναι ιδανική επιλογή για συμβίωση με παιδιά καθώς είναι υπομονετικά και ανέχονται τις αταξίες των μικρών που είναι αρκετές ειδικά αν είναι αγόρια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved