Γνωρίστε τη νέα πριγκίπισσα της Disney. Τη μοναδική Λατίνα, Έλενα!

Στις αρχές του 2016 η πρώτη Λατίνα πριγκίπισσα της Disney, θα κάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά και αυτό φαίνεται να έχει ενθουσιάσει τις μικρές φαν που αγαπούν τις πριγκίπισσες της Disney.

Γνωρίστε τη νέα πριγκίπισσα της Disney. Τη μοναδική Λατίνα, Έλενα!

Η πριγκίπισσα Έλενα του Άβαλορ θα κάνει το ντεμπούτο της σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο στη σειρά κινουμένων σχεδίων «Σοφία η πριγκίπισσα-Sofia the First» που θα προβληθεί στην τηλεόραση το 2016. Αν θυμάστε η Σοφία στα πρώτα επεισόδια αποκτά ένα σπάνιο φυλαχτό -το Φυλαχτό του Άβαλορ- που δεν αποχωρίζεται ποτέ και της δίνει τη δυνατότητα να μιλά στα ζώα. Σε αυτό το επεισόδιο λοιπόν, μαθαίνει την ιστορία του φυλαχτού της, την οποία βρίσκει αρκετά τρελή!

Όπως θα αποδειχθεί, μια 16χρονη πριγκίπισσα, η πριγκίπισσα Έλενα, παγιδεύτηκε μέσα στο φυλαχτό για αιώνες από τότε που η οικογένειά της και το βασίλειό της, καταράστηκαν από μια κακιά μάγισσα με το όνομα Σουρίκι και θα εξαρτάται από τη Σοφία να επαναφέρει την Έλενα στην ανθρώπινη μορφή της ξανά ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στο Άβαλορ, να συναντηθεί με την αδερφή της και τους παππούδες της και να διεκδικήσει το βασίλειό της!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μετά λοιπόν από αυτή της την πρώτη εμφάνιση θα αποκτήσει δική της σειρά κινουμένων σχεδίων που θα ονομάζεται Έλενα η πριγκίπισσα του Άβαλορ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved