Δείτε το βίντεο που σας δείχνει πώς να σώσετε τη ζωή του παιδιού σας από πνιγμό!

Τα 4/5 των ανθρώπων δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν αν δουν ένα παιδί να πνίγεται είτε είναι γονείς ή όχι. Μήπως ανήκετε και εσείς σε αυτούς;

Δείτε το βίντεο που σας δείχνει πώς να σώσετε τη ζωή του παιδιού σας από πνιγμό!

Η ομάδα του St John Ambulance στο Ηνωμένο Βασίλειο που παρέχει μαθήματα πρώτων βοηθειών, ανακάλυψε μετά από έρευνα που έκανε, ότι το 40% των γονιών δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν αν δουν το παιδί τους να πνίγεται. Προκειμένου να αλλάξει αυτά τα αποτελέσματα και να σώσει τις ζωές των παιδιών, ζήτησε τη βοήθεια γνωστών προσωπικοτήτων, για να δημιουργήσει μια καμπάνια που θα προσφέρει συμβουλές για το πώς να σώσει κάποιος ένα μωρό από πνιγμό.

Οι Βρετανοί ηθοποιοί Ντέιβιντ Γουάλιαμς, Ντέιβιντ Μίτσελ, Τζόνι Βέγκας και Σερ Τζον Χαρτ, δάνεισαν τις φωνές τους σε αυτό το βίντεο κινουμένων σχεδίων που ονομάζεται «The Chokeables». Ένα καπάκι από στυλό, ένα φιστίκι, μια μικρή πριγκίπισσα, ένας βόλος, ένα καραμελένιο ζελεδάκι και μια κυρομπογιά, πράγματα με τα οποία πνίγονται τα περισσότερα παιδιά, δείχνουν σε αυτό το έξυπνο βίντεο τη σωστή τεχνική που κάποιος μπορεί να σώσει τη ζωή ενός παιδιού.

Δείτε το βίντεο και μοιραστείτε το!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved