Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι το παιδί σας έχει καλή δασκάλα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί γονείς αναρωτιούνται για το εάν η δασκάλα του παιδιού τους είναι καλή ή όχι. Για το εάν συμπεριφέρεται σωστά στο παιδί σας και αν το παιδί σας περνάει όμορφα όταν είναι στο σχολείο.

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι το παιδί σας έχει καλή δασκάλα!

Οι περισσότεροι γονείς διστάζουν να ρωτήσουν τα παιδιά τους, αλλά και αν το κάνουν θεωρούν ότι το παιδί μπορεί και να τους λέει ψέματα. Η Μέρεντιθ Γκόρντον βρήκε πέντε σημάδια που μπορούν να σας δώσουν την απάντηση στο αν το παιδί σας έχει καλή δασκάλα ή όχι. Διαβάστε παρακάτω.

1. Το παιδί σας είναι πραγματικά ευτυχισμένο
Αν επιστρέφει από το σχολείο με ένα πλατύ χαμόγελο πάει να πει πώς πέρασε υπέροχα.

2. Η δασκάλα του ξέρει πώς να χειριστεί τις αγωνίες του και πώς να το βοηθήσει να κοινωνικοποιηθεί σωστά
Από την πρώτη στιγμή το παιδί θα αποκτήσει φίλους στο σχολείο, χάρη στη βοήθεια της δασκάλας του.

3. Είναι προσιτή
Μια δασκάλα που μπορείς εύκολα να την προσεγγίσεις και να συζητήσεις μαζί της πάει να πει πως ενδιαφέρετε για τους μαθητές της και έχει πάντα χρόνο να κουβεντιάζει για τα υπέρ και τα κατά τους.

4. Ξέρει τις αδυναμίες του παιδιού σας και προσπαθεί να το βοηθήσει να τις ξεπεράσει
Ξέρει αν είναι αδύναμο στην αριθμητική και θα δώσει περισσότερη βάση εκεί. Ξέρει ότι είναι αδύναμο στην ορθογραφία και θα προσπαθήσει να το κάνει άριστο στην ορθογραφία.

5. Θα θέλατε να την είχατε και εσείς δασκάλα.
Μόλις διαπιστώσετε ότι κάνει πολύ καλή δουλειά με το παιδί σας, θα καταλάβετε ότι όντως είναι μια πολύ καλή δασκάλα. Εκεί κάπου θα πιάσετε τον εαυτό σας να σκέφτεται... «Μακάρι να είχα και εγώ μια τέτοια δασκάλα...»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved