Εκπαιδευτική Σειρά Παίζω & Μαθαίνω από τη Fisher-Price!

Εσείς γνωρίζετε ότι τα παιχνίδια της Fisher- Price, μπορούν να βοηθήσουν και να εξελίξουν όλες τις αισθήσεις των παιδιών σας; Πέρα όμως από την μεγάλη γκάμα παιχνιδιών που έχει η συγκεκριμένη εταιρία για όλες τις ηλικίες, αυτή που έχει κερδίσει τις καρδιές μας είναι η εκπαιδευτική Σειρά Παίζω & Μαθαίνω.

Εκπαιδευτική Σειρά Παίζω & Μαθαίνω από τη Fisher-Price!

Η χαρά σας θα είναι απερίγραπτη όταν το μωρό σας σκεφτεί και πει τις πρώτες του λεξούλες! Η Fisher-Price με αρκετά χρόνια εμπειρίας στο παιδικό παιχνίδι, ακολουθεί την ανάπτυξη του μωρού,προσφέροντάς του εκπαιδευτικά παιχνίδια που μιλάνε ελληνικά! Όλα τα προϊόντα της εκπαιδευτικής σειράς Παίζω & Μαθαίνω βοηθούν το μικρό σας να μάθει γράμματα, αριθμούς, χρώματα, αντίθετα και άλλα πολλά, μέσα από χαρούμενα τραγουδάκια και φράσεις στα ελληνικά!

Η συγκεκριμένη σειρά, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 έως 36 μηνών και όπως θα δείτε , δίνει την ευκαιρία στο μωρό σας να έρθει σε επαφή με την έννοια της δράσης-αντίδρασης,ενώ κάθε του προσπάθεια θα επιβραβεύεται με διασκεδαστική μουσική και ζωηρά φωτάκια! Τα πολυ- βραβευμένα παιχνίδια, που έχουν λατρέψει πολλές οικογένειες για την καινοτομία και την ποιότητα που προσφέρουν, είναι σχεδιασμένα ώστε να έχουν μεγάλη διάρκεια χρήσης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved