Αυτά είναι τα δώρα που πραγματικά θέλουν τα παιδιά σας για τις γιορτές!

Πριν ξοδέψετε μερικές δεκάδες ευρώ... πρέπει να διαβάσετε παρακάτω, ποια είναι τα δώρα που πραγματικά θέλουν τα παιδιά από εσάς, είτε είναι γιορτές, είτε είναι γενέθλια.

Αυτά είναι τα δώρα που πραγματικά θέλουν τα παιδιά σας για τις γιορτές!

Όλοι μας, χάνουμε τόσο χρόνο για να βρούμε το ιδανικό παιχνίδι για το παιδί μας και συνάμα ξοδεύουμε τόσα χρήματα για κάτι που θα κάνει ένα παιδί χαρούμενο μόνο εκείνη τη στιγμή που θα ξετυλίγει το δώρο του.

Τι είναι όμως αυτό που θα κάνει πραγματικά χαρούμενο ένα παιδί μόλις το αποκτήσει; Πάρτε παρακάτω μια μικρή ιδέα.

Το κινητό σας τηλέφωνο

2presents9122014


Δεν χρειάζεται να έχετε «κατεβάσει» οποιεσδήποτε εφαρμογές για παιδιά. Το παιδί σας απολαμβάνει μόνο να στέλνει μηνύματα όπως «"& *% ^ *%&@» στο αφεντικό σας, καθώς και να αλλάζει τις ρυθμίσεις σας και να το βάζει στο αθόρυβο, άθελά του!

Ένα κουτί

26aa36d3df539c2a8bb23082d0823506


Θα εκπλαγείτε για το τι μπορεί να κάνει ένα παιδί με ένα κουτί αλλά και με τον τρόπο που θα παίξει μαζί του. Μπορεί στο δικό σας μυαλό να είναι κάτι απλό αλλά για το παιδί και τη φαντασία του είναι ο κόσμος όλος.

Προστατευτική μεμβράνη με φυσαλίδες

123123bubblewrap


Αν και την χρησιμοποιούμε για να προστατεύσουμε τα εύθραυστα αντικείμενα μας, είναι κάτι που μπορεί να κρατήσει ένα παιδί απασχολημένο μέχρι να τις σπάσει όλες. Παραδεχτείτε το και σε εσάς αρέσει!

Μια βόλτα με το μετρό ή το τρένο

2342134the-shakespeare-express


Αν πάτε βόλτα κάπου με το παιδί σας και χρησιμοποιήσετε το τρένο, ρωτήστε το τι του άρεσε περισσότερο. Σίγουρα θα σας πει για τις θέσεις του τρένου και για το πόσο πολύ του άρεσε. Μην εκπλαγείτε αν σας ζητάει μετά όπου πάτε, να χρησιμοποιείτε το τρένο.

Έναν άδειο τοίχο και πολλά χρώματα

1presents9122014


Αν θέλετε να ανανεώσετε το δωμάτιό του, βάψτε τον τοίχο με ένα ουδέτερο χρώμα, δώστε στο παιδί σας πολλά χρώματα και δώστε του την ελευθερία ώστε να ζωγραφίσει και να γράψει πάνω σε αυτόν.

Τα μαλλιά σας

1qewNew Fashion bw3


Ναι, ναι τα λατρεύουν τα μαλλιά σας. Πάρτε μια χτένα, καθίστε στο πάτωμα και αφήστε το να σας περιποιηθεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Οτιδήποτε έχει πάρει για δώρο το αδερφάκι του

81266326


Τι και αν είναι αγόρι, πάντα θα θέλει την κούκλα της αδερφής του. Τι και αν είναι κορίτσι, πάντα θα θέλει τα φορτηγά του αδερφού της. Σε γενικές γραμμές πάντα είναι καλύτερο το δώρο που ανήκει σε κάποιον άλλο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved