Τα παιδιά είναι το μέλλον. Το συγκλονιστικό βίντεο που πρέπει να δείτε (βίντεο)

11 Δεκεμβρίου. Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Είναι η ημέρα που όλα τα παιδιά του κόσμου, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου, γιορτάζουν.

Τα παιδιά είναι το μέλλον. Το συγκλονιστικό βίντεο που πρέπει να δείτε (βίντεο)

Οι μικροί μας φίλοι είναι το μέλλον. Με την καθοδήγηση των μεγάλων, θα μάθουν τα δικαιώματά τους και θα προσπαθήσουν να τα κατακτήσουν. Η αγάπη και η φροντίδα δε θα πρέπει να λείψουν ούτε λεπτό. Η οικογένεια πρέπει να είναι ενωμένη και να δείξει στο παιδί πως μπορεί να καταφέρει τα πάντα, αρκεί να υπάρχει αληθινή αγάπη η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απειλείται από κάθε είδους κακομεταχείριση.

Δυστυχώς στις μέρες μας εκατομμύρια παιδιά σε όλον τον κόσμο, έχουν κακοποιηθεί από τις οικογένειές τους, από το κοινωνικό περιβάλλον τους και έχουν τραυματιστεί στη ψυχή τους. Τραύματα που δύσκολα φεύγουν. Πόλεμοι, αρρώστιες, φτώχεια. Θύματά τους αθώες ψυχές που προσπαθούν με κάθε τρόπο να σωθούν.

Στα social media τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο ένα βίντεο συγκλονιστικό για την παιδική κακοποίηση και το ρόλο που παίζει η οικογένεια σε αυτήν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα. Αν και δεν είναι πρόσφατο, φαντάζει πιο επίκαιρο από ποτέ. Δείτε το:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved