Οι κούκλες-μωρά , ένα σημαντικό παιχνίδι!

Οι κούκλες-μωρά είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που βοηθά τα παιδιά να εξερευνήσουν πώς μεγαλώνουν τα ίδια, αλλά και πώς είναι να αναλαμβάνουν το ρόλο του ενήλικα.

Οι κούκλες-μωρά , ένα σημαντικό παιχνίδι!

Με την ενθάρρυνση αυτού του παιχνιδιού στα μικρά παιδιά, τα βοηθάμε να αναπτύξουν την ικανότητα να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια και να νοιάζονται για τους άλλους. Ίσως ένας από τους λόγους που η κούκλα ανατροφής έχει τόσο μεγάλη απήχηση σε πολλές ηλικίες είναι γιατί προάγει σε μεγάλο βαθμό το ευφάνταστο παιχνίδι προσποίησης και βοηθάει τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματά τους.

7856Y45T

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω η Nenuco, μια μοναδική σειρά από κούκλες μωρά, διαθέτει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για κάθε στάδιο ανάπτυξης ενός παιδιού. Από τη Νenuco μαλακό μωρό, μέχρι τη Νenuco Μαμ Πιπί, που έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερα παιδιά, υπάρχει μια κούκλα ή ένα σετ παιχνιδιού, ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει την πλησιέστερη εμπειρία σε ένα παιδί πώς είναι να φροντίζεις, να προστατεύεις, να νοιάζεσαι, σαν ένας ενήλικας.

Με τη Nenuco, τα παιδιά επαναλαμβάνουν την καθημερινή φροντίδα που έλαβαν και τα ίδια, όπως φαγητό, μπάνιο, ντύσιμο, βόλτες και ύπνος. Μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα, να μοιράζονται και να εκφράζονται, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν δεξιότητες ανατροφής, φροντίδας και επικοινωνίας.

345232

Με μοναδικές παιδαγωγικές αξίες, όπως η συναισθηματική ανάπτυξη και η νοημοσύνη, οι υπέροχες κούκλες μωρά Nenuco είναι έτοιμες να αγαπηθούν από κάθε παιδί!

Αλήθεια, γνωρίζετε ότι οι κούκλες είναι μέρος της ανθρώπινης φαντασίας από την αρχή του πολιτισμού, αλλά η κούκλα που γνωρίζουμε ως σήμερα σαν μορφή, έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά το 14ο αιώνα στη Γερμανία;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved