Τα μωρά που γεννήθηκαν χέρι-χέρι, 6 μήνες μετά και ακόμη είναι αχώριστα! (βίντεο)

Η Jenna και η Jillian Thistlebate σηματοδότησαν την άφιξή τους στον κόσμο με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Τα δίδυμα κορίτσια συγκέντρωσαν την παγκόσμια προσοχή αφότου γεννήθηκαν κρατώντας η μία το χέρι της άλλης αμέσως μετά τη γέννησή τους.

Τα μωρά που γεννήθηκαν χέρι-χέρι, 6 μήνες μετά και ακόμη είναι αχώριστα! (βίντεο)

«Ήταν αξιοσημείωτο!» είπε η μητέρα τους Σάρα, «Νομίζω ότι οι μισοί από την αίθουσα έκλαιγαν». Η Jenna και η Jillian είναι μονοαμνιακά δίδυμα, που σημαίνει ότι μοιράστηκαν τον ίδιο πλακούντα και τον ίδιο αμνιακό σάκο.

345t45t

Σύμφωνα με το About Health, μόνο το 1% των δίδυμων κυήσεων οδηγεί σε μονοαμνιακά δίδυμα. Έξι μήνες αργότερα, οι δίδυμες αδερφούλες, αναπτύσσονται σωστά και εξακολουθούν να είναι αδιαχώριστες. Οι γονείς μάλιστα παραδέχονται ότι μερικές φορές έχουν πρόβλημα όταν τις έχουν χώρια. Αλλά δεν τις κατηγορούν καθόλου.

Τα δίδυμα κορίτσια, φαίνονται υγιείς και ευτυχισμένες μαζί, και η μαμά και ο μπαμπάς δεν θα μπορούσαν να είναι πιο περήφανοι. «Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι το να είσαι μαμά είναι τόσο όμορφο και διασκεδαστικό», είπε η Σάρα.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε την απίστευτη ιστορία των δίδυμων αδελφών Jenna και Jillian. Θα δείτε πώς ακόμη και έξι μήνες μετά, ακόμη κρατά η μία το χέρι της άλλης!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved