Το παιδί μου έχει ψείρες! Πώς θα τις αντιμετωπίσω χωρίς να κόψει τα μαλλιά του;

Οι ψείρες όταν υπάρχει συνωστισμός παιδιών, κάνουν πάρτι. Ενώ παλαιότερα υπήρχε η άποψη ότι «επισκέπτονται» τα βρώμικα μαλλάκια αυτό έχει αποδειχθεί μύθος.

Το παιδί μου έχει ψείρες! Πώς θα τις αντιμετωπίσω χωρίς να κόψει τα μαλλιά του;

Το μεγαλύτερο ζόρι όμως το περνούν οι μαμάδες που έχουν κοριτσάκια με μακριά μαλλιά, καθώς είναι δύσκολο να εντοπιστούν αλλά και να εξολοθρευτούν. Τα παιδιά στο σχολείο και στους παιδικούς σταθμούς είναι πιο εύκολο να κολλήσουν ψείρες, ειδικά στις ηλικίες 3-12 χρονών, γιατί έχουν στενή επαφή μεταξύ τους.

Εσείς λοιπόν αν δείτε ότι το παιδάκι σας ξύνεται πολύ στο κεφάλι κι έχει μία έντονη ανησυχία, να είστε προετοιμασμένοι ότι οι ψείρες σας χτύπησαν την πόρτα! Δεν θέλει πανικό κι ούτε φυσικά να πείτε στο παιδί να κουρευτεί πολύ. Κάτι τέτοιο θα το πλήγωνε, ειδικά αν το κοριτσάκι έχει πολύ μακριά μαλλιά.

Εμείς λοιπόν σας έχουμε τη λύση για να φύγουν οι ψείρες δια παντός χωρίς τη χρήση χημικών προϊόντων. Τα Νέα Γενιάς Αντιφθειρικά με φυσικής προέλευσης συστατικά εξοντώνουν την ψείρα δια της ασφυξίας, σε 10 μόνο λεπτά! Ο τρόπος δράσης των συστατικών αυτών είναι μηχανικός και καθώς εισέρχονται στο αναπνευστικό σύστημα της ψείρας διαταράσσουν τη μεταφορά οξυγόνου, με αποτέλεσμα η ψείρα να μην παίρνει αρκετό οξυγόνο και να οδηγείται στο θάνατο.

Η εφαρμογή τους δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από ένα απλό λούσιμο 10 λεπτών, χωρίς περαιτέρω λούσιμο για ξέβγαλμα και χωρίς να χρειάζεται ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση των νεκρών ψειρών και κονίδων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved