Μαραθώνιος 2014: Διαδρομή αγάπης για τα παιδιά!

Εν αναμονή του φετινού αυθεντικού μαραθωνίου Αθήνας όπου είναι ο 32ος στην ιστορία του και πρόκειται για ένα γεγονός που δεν θα αποτελέσει γιορτή μόνο για τους συμμετέχοντες δρομείς αλλά για ολόκληρη τη χώρα.

Μαραθώνιος 2014: Διαδρομή αγάπης για τα παιδιά!

Καθώς κάθε βήμα «μετράει» και οδηγεί στην ανακαίνιση των δύο Πανεπιστημιακών Παιδιατρικών νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού».

Αναλυτικότερα ο ΟΠΑΠ δημιούργησε μια εφαρμογή για smart phone που την ονόμασε «Διαδρομή προσφοράς» την οποία μπορούμε όλοι να κατεβάσουμε δωρεάν. Η εφαρμογή καταγράφει τα βήματά μας και τα μετατρέπει σε οικονομική ενίσχυση για το έργο της ανακαίνισης των δυο παιδιατρικών νοσοκομείων. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως ανεξάρτητα από τον αριθμό των βημάτων που θα συγκεντρωθούν τελικά με κάθε κατέβασμα της εφαρμογής στα κινητά μας ο ΟΠΑΠ προσφέρει αυτόματα 1 ευρώ.

Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να μοιράζονται τα «βήματά» τους μέσω social media με αποτέλεσμα να μπορούν να προσκαλέσουν και άλλους φίλους τους στο κατέβασμα της εφαρμογής για να προσφέρει ο κάθε ένας από εμάς όσα το δυνατόν περισσότερα χρήματα γι' αυτό το σπουδαίο έργο, που θα προσφέρει καλύτερο επίπεδο υγείας σε όλα τα παιδάκια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved