Υπέροχες κοριτσίστικες ιδέες για πάρτι!

Γιορτάστε τα γενέθλια του κοριτσιού σας με στυλ με αυτές τις χαριτωμένες, δημιουργικές (και εύκολες!) ιδέες γενεθλίων.

Τα κορίτσια είναι από τη φύση τους χαριτωμένα. Μάλιστα είναι τόσο πολύ που θέλουν, ότι τα περιβάλλει να έχει να κάνει με το φούξια, τη χρυσόσκονη, την ομορφιά, τα ρούχα, τις πριγκίπισσες και τις γοργόνες. Πέρα από την καθημερινότητά τους όμως που ξέρουν ότι δεν μπορούν να κυκλοφορούν με την στολή της Έλσας από το Frozen, προσπαθούν στα γενέθλιά τους να έχουν αυτό που δεν μπορούν καθημερινά.

Μην τους χαλάτε τα όνειρα. Κάντε τους το χατήρι. Δημιουργήστε ένα πάρτι αξέχαστο και μοναδικό. Ένα πάρτι που θα ενθουσιάσει τόσο τα κοριτσάκια σας όσο και τους λιλιπούτειους καλεσμένους.

Πάρτι Σούπερ Ηρώων


- Φτιάξτε από ρετάλια κάπες και αγοράστε οικονομικές μάσκες.

Πάρτι στο Παρίσι


- Κάντε ότι χρειαστεί για να δώσετε παριζιάνικο αέρα. Στο εμπόριο θα βρείτε πολλά διακοσμητικά με τον πύργο του Άιφελ!

Πάρτι με χρώματα


- Τα παιδιά λατρεύουν τη ζωγραφική. Προμηθευτείτε πολλές νερομπογιές, πινέλα και χρώματα. Αφήστε τα να ζωγραφίσουν ελεύθερα.

Πάρτι Spa


- Παιδικά μανό, κραγιόν και διάφορα άλλα καλλυντικά θα πρέπει να έχουν την τιμητική τους. Και ποιο κορίτσι δεν λατρεύει να μακιγιάρεται με τα καλλυντικά της μαμάς.

Πάρτι για νεράιδες


- Αγοράστε φτερά από τα καταστήματα παιχνιδιών. Τα οικονομικότερα που θα βρείτε στοιχίζουν 0.90 λεπτά και τα κοριτσάκια στο τέλος του πάρτι θα μπορούν να τα πάρουν μαζί τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved