Ρομέο Μπέκαμ: Η δεύτερη συνεργασία του με τον οίκο Burberry!

Στην άκρη μπαμπά Ντέιβιντ και μαμά Βικτώρια, ο Ρομέο Μπέκαμ έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία στον χώρο του μόντελινγκ. Και αυτή δεν είναι η πρώτη του φορά!

Ρομέο Μπέκαμ: Η δεύτερη συνεργασία του με τον οίκο Burberry!
87987

Ο δεύτερος ηλικιακά γιος της οικογένειας Μπέκαμ, εμφανίζεται στην νέα εορταστική Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του οίκου Burberry, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Ακολουθώντας τα βήματα της μαμάς του σε ηλικία 10 ετών έκανε το ντεμπούτο του στις πασαρέλες.

158216510

Αυτή τη φορά η καμπάνια έχει τίτλο «Από το Λονδίνο με αγάπη» και είναι βασισμένη στον 12χρονο μικρό Ρομέο. Στο βίντεο παρακάτω θα παρακολουθήσετε την ιστορία ενός μικρού αγοριού, του Ρομέο, που προσπαθεί να παραδώσει ένα δώρο αγάπης σε ένα νεαρό ζευγάρι.

0--09-

Ο Κρίστοφερ Μπέιλι, chief Creative Officer του Οίκου Burberry, δήλωσε για αυτή τους την καμπάνια, «Η εορταστική μας καμπάνια είναι μια γιορτή για όλα όσα αγαπάμε στην Burberry. Τις καμπαρντίνες μας, τα κασμιρένια κασκόλ μας, την απίστευτη μουσική μας και τον Λονδρέζικο καιρό μας. Ήταν χαρά μας να δουλέψουμε με ένα τόσο ταλαντούχο παιδί όπως ο Ρομέο Μπέκαμ!».

Δείτε το βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved