10+1 περίεργα προϊόντα για παιδιά που δεν ξέραμε ότι υπάρχουν!(εικόνες)

Ειλικρινά δεν περίμενα να υπάρχουν αυτά τα προϊόντα και ειλικρινά δεν πίστευα ότι ποτέ θα υπήρχε άνθρωπος που θα σκεφτόταν να φτιάξει κάτι από αυτά. Μα αλήθεια τι σκεφτόντουσαν όταν τα έφτιαχναν; Το πιο περίεργο από όλα όμως ξέρετε πιο είναι; Όχι ότι κυκλοφορούν στην αγορά αλλά ότι υπάρχουν γονείς που τα αγοράζουν.

10+1 περίεργα προϊόντα για παιδιά που δεν ξέραμε ότι υπάρχουν!(εικόνες)

1) Γιλέκο για μαμάδες

34563546


Μα ειλικρινά πείτε μου, υπάρχουν μαμάδες που φοράνε το χαλάκι παιχνιδιού όταν βγαίνουν βόλτα με το παιδί τους; Όχι! Τότε γιατί δημιουργήθηκε αυτό το γιλεκάκι παιχνιδιών;

2) Θερμαντήρας για μωρομάντηλα

24526345 1


Ναι, ναι καλά διαβάζετε. Υπάρχει θερμαντήρας για μωρομάντηλα, ούτως ώστε όταν πρέπει να σκουπίσετε τα παιδάκια σας να είναι ζεστά για να μην κρυώνουν.

3) Φορμάκι παρκετέζα

24563746 1


Κάποτε όταν οι ΑΜΑΝ έκαναν τηλεοπτικά χιουμοριστικά σποτάκια για την εκπομπή τους, είχαν φτιάξει κάτι αντίστοιχο. Τώρα όμως υπάρχει και αυτό, οπότε αν θέλετε να γυαλίσετε το παρκέ σας, φορέστε αυτό το φορμάκι στο μωρό σας και αφήστε το να καθαρίσει αντί για εσάς.

4) Επιγονατίδες για μωρά

5985654


Δεν ήξερα ότι υπήρχαν επιγονατίδες για παιδιά αυτής της ηλικίας. Δημιουργήθηκε με την λογική ότι όταν τα μωρά αρχίσουν να στέκονται στα γόνατα τους, να μην πονάνε.

5) Κράνος για ατυχήματα

baby-helmet-13102014


Μπορώ να δω την καλή πρόθεση πίσω από την εφεύρεση αυτού του προϊόντος και μπορώ να καταλάβω ότι οι γονείς που το αγοράζουν, θα το χρησιμοποιούν μόνο με αγάπη.Αλλά εμείς πάθαμε τίποτε που πέφταμε κάτω; Όχι! Επιβιώσαμε.

6) Ανεμιστήρας για τον ποπό

25424534
9786534453


Λοιπόν, αν έχετε μετρητά και απλά θέλετε να τα πετάξετε σε ένα εντελώς περιττό και γελοίο προϊόν για μωρά, αυτό εδώ θα έπρεπε να είναι στην κορυφή της λίστας σας. Μα ειλικρινά ανεμιστήρας για να στεγνώνει το ποπουδάκι του μωρού πριν κλείσουμε την πάνα;

7) Γιογιό με τάμπλετ

23423


Μπορώ να καταλάβω γιατί το συγκεκριμένο προϊόν το ψήφισαν ως το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς. Είπαμε ότι αυτή η γενιά είναι η γενιά της τεχνολογίας, αλλά όχι μέχρι και εκεί.

8) Γαντάκια για τη λεκάνη

24526345 2


Τι απέγινε το νερό και το σαπούνι για να καθαρίσουν τα χεράκια; Και μην μου πείτε ότι είναι χρήσιμα για μια λεκάνη σε εξωτερικό χώρο γιατί εκεί ούτε καν βάζουμε τα παιδιά μας να κάτσουν.

9) Κουδούνι για το πότε είναι γεμάτη η πάνα

243452 1


Φανταστείτε πόσο άβολο είναι αυτό. Δεν φτάνει που έχει την πάνα το μωρό, θα πρέπει να έχει και αυτό μέσα στο φορμάκι για να ειδοποιεί την τεμπέλα μανούλα που βαριέται να δει το μωρό της, αν είναι ώρα για αλλαγή ή όχι.

10) Σκουφάκι

24563746 2


Και όχι δεν είναι για το κεφαλάκι του μωρού. Είναι για την ευαίσθητη περιοχή των αγοριών, για να αποφεύγουν οι μανούλες τα ατυχήματα όταν ανοίγουν την πάνα.

11) Περούκα για μωρά

3424563


Μα για όνομα του Θεού. Τι σκεφτόταν, ειλικρινά αυτός ο άνθρωπος που σκέφτηκε και έφτιαξε αυτά τα περουκίνια για μωρά αλλά και τι σκέφτονται όσοι γονείς τα αγοράζουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved