Χιούι, Λιούι, Ντιούι: 77 χρόνια μαζί μας!

Πριν ακριβώς 77 χρόνια έκαναν την εμφάνιση τους στον διεθνή τύπο τρια αδεφάκια που αγαπήσαμε όσο λίγα. Ο Χιούι, ο Λιούι και Ντιούι, τα ανιψάκια του Ντόναλντ Ντακ δημιουργήθηκαν από τον Αμερικανό σχεδιαστή Αλ Ταλιαφέρο και οι φιγούρες τους δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά σε κόμικ σαν σήμερα, στις 17 Οκτωβρίου.

Χιούι, Λιούι, Ντιούι: 77 χρόνια μαζί μας!

Τα τρια παπάκια είναι τρίδυμα και ξεχωρίζουν μόνο από το χρώμα των καπέλων τους: κόκκινο για τον Χιούι, πράσινο για τον Λιούι και μπλε για τον Ντιούι. Παιδιά της δίδυμης αδερφής του Ντόναλντ, Ντέλα Ντακ είναι ατίθασα και σκανδαλιάρικα και προκαλούν συνεχώς προβλήματα τόσο στους γονείς τους όσο και στους θείους τους Ντόναλντ Ντακ και Σκρουτζ Μακ Ντακ.

Γιατί όμως ποτέ δεν έχουμε δει την μαμά τους και γιατί δεν μένουν μαζί της; Μετά από μια σοβαρή αταξία -έβαλαν ένα πυροτέχνημα κάτω από την καρέκλα του μπαμπά τους και τον έστειλαν στο νοσοκομείο- η μητέρα τους αποφάσισε να μείνουν για λίγες μέρες στη Λιμνούπολη παρέα με τον αξιαγάπητο θείο τους Ντόναλντ. Έκτοτε δεν τον αποχωρίστηκαν ποτέ...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved