Πώς θα επιλέξω το κατάλληλο ποδήλατο για το παιδί μου;

Το ποδήλατο είναι η καλύτερη άσκηση για ένα παιδάκι. Ανάλογα με την ηλικία που έχει μπορείτε να επιλέξετε και το κατάλληλο ποδήλατο για εκείνο.

Πώς θα επιλέξω το κατάλληλο ποδήλατο για το παιδί μου;

Εμείς θα σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές προκειμένου η αγορά σας να έχει πολλά πλεονεκτήματα και να παρέχει ασφάλεια στο αγγελούδι σας.

• Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου και θα πρέπει στην συνέχεια να ελέγξετε είναι αν το παιδί σας όταν ανεβεί στην σέλα φτάνει με τις μύτες των ποδιών του στο έδαφος.
• Βάλτε το στο μαγαζί να κάνει ποδήλατο και παρατηρήστε αν την ώρα που κάνει πετάλι τα γόνατά του λυγίζουν περισσότερο από ορθή γωνία. Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβαίνει γιατί επιβαρύνονται οι αρθρώσεις.
• Τα φρένα χειρός καλό είναι να είναι μαλακά. Όταν ένα παιδί είναι μικρό δεν έχει τη δύναμη που έχει ένα μεγαλύτερο. Για αυτόν ακριβώς το λόγο δε θα πρέπει να είναι σκληρό ώστε με τη δύναμη που έχει να το πατάει ευκολότερα.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσετε είναι να αγοράσετε και προστατευτικό για το κεφάλι. Συμβουλευτείτε τον υπάλληλο του καταστήματος ποιο είναι το καλύτερο για το παιδί σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved