Τα μοναδικά μπιμπερό «Dr. Brown’s», προστατεύουν από τους κολικούς!

Εκπροσωπώντας την επωνυμία βρεφικών ειδών «Dr. Brown's» στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ο όμιλος ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε. προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά βρεφανάπτυξης. Τα μπιμπερό «Dr. Brown's» είναι τα μοναδικά παγκοσμίως με την πατέντα εσωτερικού συστήματος αέρα.

Τα μοναδικά μπιμπερό «Dr. Brown’s», προστατεύουν από τους κολικούς!

Το εσωτερικό σύστημα κυκλοφορίας αέρα περιορίζει στο ελάχιστο το κενό και τις φυσαλίδες αέρα που βρίσκονται στα περισσότερα μπιμπερό. Επιτρέπει στον αέρα να εισέρχεται μέσα στην θηλή χωρίς όμως να αναμειγνύεται με το γάλα ή οποιαδήποτε άλλη τροφή σε υγρή μορφή. Κατόπιν ο αέρας διοχετεύεται μέσα στο εσωτερικό σύστημα αέρα πάνω από το γάλα. Τα μωρά ταΐζονται πιο εύκολα, λόγω του ότι το εσωτερικό σύστημα κυκλοφορίας αέρα που βρίσκεται στο μπιμπερό μειώνει τις αρνητικές επιπτώσεις λόγω του αέρα, ή τη δυσκολία που δημιουργούν οι φυσαλίδες στο τάισμα.

aks

Το γάλα ρέει ελεύθερα μέσα στην θηλή καθώς ο αέρας διοχετεύεται στο πάνω μέρος του μπιμπερό. Η θετική πίεση η οποία δημιουργείται μοιάζει πολύ με εκείνη του θηλασμού. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε σημαντική μείωση των κολικών, της ερυγής (παλινδρόμηση), ή του τυμπανισμού, φαινόμενα τα οποία παρατηρούνται πολύ συχνά στα βρέφη. Επίσης η θετική πίεση, η οποία δημιουργείται, μειώνει την φθορά της θηλής και βοηθά στην μείωση συγκέντρωσης υγρού στο αυτί του μωρού.

Αυτό συμβαίνει καθώς υπάρχει συνεχής ροή από το μπουκάλι, και το μωρό δεν κουράζεται καταβάλλοντας ισχυρή προσπάθεια για να ρουφήξει την τροφή του.

Η παρουσία μας σε μεγάλες αλυσίδες βρεφικών καταστημάτων (Mothercare, ΛΗΤΩ, ΗΡΑ, Prenatal) και σε ένα σύνολο αυτόνομων συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα πιστοποιεί την δυναμική και την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων μας μέσα στα πλαίσια της αγοράς βρεφικών ειδών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved