Αυτά είναι τα κατάλληλα παιχνίδια για μωρά από 0-12 μηνών

Το παιχνίδι είναι μέσα στην καθημερινότητα ενός παιδιού από την στιγμή που έρχεται στον κόσμο.

Αυτά είναι τα κατάλληλα παιχνίδια για μωρά από 0-12 μηνών

Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, ένα τόσο δα μωράκι, παίζει με έναν δικό του τρόπο με τα παιχνίδια του και αυτή η ώρα είναι δημιουργική για εκείνο. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ιδανικά παιχνίδια που πρέπει να αγοράζουν οι μανούλες στα μωράκι τους μέχρι 12 μηνών.

• Τα παιχνίδια πάνω από την κούνια είναι ιδανικά για τα μωράκια. Το βοηθούν στην ανάπτυξη της όρασης και της προσοχής. Καλό είναι να τα φτάνει για να τα εξερευνεί με τα χεράκια του.
• Παιχνίδια μαλακά για νεογέννητο υπάρχουν πολλά στο εμπόριο. Διαλέξτε όποιο σας αρέσει. Είναι ιδανικά για να τα βάζει στο στόμα του.
• Όσο το μωρό μεγαλώνει, γύρω στους 7-8 μήνες, μπορεί να σας παρακολουθήσει να χτυπάτε παλαμάκια. Του αρέσει πολύ! Το κουπε πε που αλλά και τα παλαμάκια, του τραβάνε την προσοχή και με αυτόν τον τρόπο θα δείτε ότι θα σας μιμηθεί και με τον καιρό θα κάνει το ίδιο με τα χεράκια του!
• Οι κρίκοι και οι μπάλες είναι ιδανικές. Τα βάζει στο στοματάκι του μιας και τον ενοχλούν τα δοντάκια ενώ του αρέσει ο θόρυβος που κάνουν.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία πλέον στα παιδικά παιχνίδια για μωράκια, οπότε μόλις επισκεφθείτε ένα κατάστημα, να έχετε στο νου την αναγραφόμενη ηλικία πάνω στα κουτιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved