Κάνετε πάρτι με θέμα «Μπαλαρίνα»; Δείτε ένα εκπληκτικό κέρασμα που θα ξετρελάνει τις μικρές σας!

Η κόρη σας λατρεύει τις μπαλαρίνες και εσείς θέλετε να κάνετε ένα υπέροχο πάρτι με θέμα τις μπαλαρίνες, για να ικανοποιήσετε- πραγματοποιήσετε το όνειρο της μικρής σας πριγκίπισσας! Τι καλύτερο λοιπόν από πράγματα που θα παραπέμπουν σε χορεύτριες, ρομαντισμό και γενικά χορό.

Κάνετε πάρτι με θέμα «Μπαλαρίνα»; Δείτε ένα εκπληκτικό κέρασμα που θα ξετρελάνει τις μικρές σας!

Αυτό το γλυκάκι είναι ιδανικό για το πάρτι, σαν κέρασμα υποδοχής αλλά και σαν κέρασμα αποχώρησης ως αναμνηστικό. Όπως θα δείτε μοιάζει με κορμί μπαλαρίνας και είναι πανεύκολο και συνάμα οικονομικό. Για να το φτιάξετε θα χρειαστείτε, χαρτάκια ψησίματος για cup cakes, ξυλάκια για σουβλάκι, λευκά marshmallow και ροζ χρωματιστή ζάχαρη ή τρούφα ή ινδοκάρυδο(για να αποφύγετε τη ζάχαρη).

Αν δεν βρείτε έτοιμη ροζ ζάχαρη μπορείτε να την χρωματίσετε μόνες σας με 2-3 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να χρωματίσετε και την ινδική καρύδα.

Πάρτε τα marshmallow, βουτήξτε τα σε λίγο νερό (ελαφρά) και πανάρετέ τα με την χρωματιστή τρούφα, ζάχαρη ή ινδοκάρυδο. Το νερό θα βοηθήσει να σταθεροποιηθεί- κολλήσει γύρω γύρω το υλικό που θα έχετε επιλέξει!

70c4c68673ad589b710e4525928a7e26

Μετά πάρτε το ξυλάκι και περάστε το χαρτάκι ανάποδα όπως στην φωτογραφία, με αυτό τον τρόπο θα μοιάζει με φούστα! Έπειτα βάλτε και το marshmallow που θα είναι χρωματισμένο ροζ και στηρίξτε τα σε σημείο που θα μπορούν να αναδειχτούν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved