Τι μπιμπερό να αγοράσω για το μωρό μου;

Όταν μία γυναίκα γίνει για πρώτη φορά μανούλα, δυσκολεύεται καθώς έρχεται αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Τι μπιμπερό να αγοράσω για το μωρό μου;

Συνήθως τη βοηθάει η μητέρα της ή στενοί της φίλοι. Ένα από τα ζητήματα που την προβληματίζει, είναι τι μπιμπερό να αγοράσει για το μωράκι της. Καταρχήν αν είστε μία από αυτές ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Καλό είναι αυτό που σας κάνει κλικ στο μάτι, να το αγοράσετε. Δεν έχει σημασία ούτε το σχήμα, ούτε το μέγεθος. Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι η πιπίλα που θα χρησιμοποιήσετε. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αλλά και με μανούλες, οι καλύτερες είναι με βαλβίδα εξαερισμού. Ο λόγος; Αφήνουν τον αέρα να φύγει έξω από την πιπίλα και να μην το καταπιεί το μωράκι. Επίσης αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η τρύπα που έχει η πιπίλα. Δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ μεγάλη, αλλά ούτε πολύ μικρή.

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να ελέγξετε την πιπίλα για το νεογέννητο αγγελούδι σας είναι να βάλετε γάλα στο μπιμπερό και να το αναποδογυρίσετε. Αν η πιπίλα είναι η κατάλληλη, θα πρέπει να βγαίνουν σταγόνες γρήγορα. Αν όμως αυτές τρέχουν σα το νερό της βρύσης, τότε είναι ακατάλληλη, ενώ αν δεν τρέχει είναι πολύ μικρή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved