Τα παπιγιόν του 12χρονου που φιγουράρουν στην Vogue!

Εάν η εμφάνιση είναι το παν για εσάς, ίσως θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στον 12χρονο Μόζια Μπρίντζ. Αυτό το μικρό, όμορφο, πανέξυπνο, καλοντυμένο και αξιολάτρευτο αγόρι έχει μια επιτυχημένη επιχείρηση με πέντε υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων την μητέρα του και τη γιαγιά του. Στην εποχή που οι περισσότεροι από μας δεν φοράνε τίποτε άλλο από στενά παντελόνια και μακό μπλουζάκια, ο Μόζια, χτίζει το μέλλον του- εταιρεία του που ονομάζεται «Mo's Bows»!

Τα παπιγιόν του 12χρονου που φιγουράρουν στην Vogue!
mo-shark-tank

Ο μικρός ζει, εργάζεται και πηγαίνει σχολείο στο Μέμφις, και ξεκίνησε να φτιάχνει παπιγιόν στην ηλικία των εννέα, όταν δεν μπορούσε να βρει να φορέσει παπιγιόν που του άρεσαν στα καταστήματα. Η γιαγιά του, τον έμαθε να ράβει χρησιμοποιώντας ρετάλια και κάπου εκεί ανακάλυψε τις δυνατότητές του. Από την μέρα που άνοιξε την επιχείρησή του, οι δημιουργίες του έχουν παρουσιαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά όπως «Shark Tank», «Vogue», «Forbes» και «GQ»! Τα περισσότερα από αυτά στοιχίζουν 40 δολάρια και είναι φτιαγμένα με «ευτυχία και αγάπη», όπως ο ίδιος δηλώνει.

bows

Φαίνεται πώς τον περιμένει μια μεγάλη περιπέτεια στον κόσμο της μόδας και ποιος ξέρει ίσως στο μέλλον συζητούν για αυτόν πολλοί περισσότεροι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved