Δείτε γιατί το παιδί σας μπορεί να ανήκει στην «τέλεια», γενιά!

Κάθε γονιός ανησυχεί για τα παιδιά του. Κάθε γονιός προσπαθεί διασφαλίσει ένα υγείες και όμορφο μέλλον για το παιδί του.

Δείτε γιατί το παιδί σας μπορεί να ανήκει στην «τέλεια», γενιά!

Αν ωστόσο το μικρό σας γεννήθηκε από το 2010 και μετά, μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά, να βάλετε τα πόδια σας επάνω στο τραπεζάκι και να φτιάξετε ένα κοκτέιλ. Αυτό γιατί το παιδί σας γεννήθηκε στην ονομαζόμενη γενιά «Άλφα»!

Πρόκειται για την γενιά που κάποια μέρα θα είναι πιο έξυπνη, πιο πλούσια και θα σας βοηθάει με τον υπολογιστή σας. Πόσο πλούσιοι, ρωτάτε; Πολύ-εκατομμυριούχοι.

Η Γενιά Άλφα είναι (και θα είναι)τα παιδιά που γεννήθηκαν και θα γεννηθούν μεταξύ 2010 και 2024 (προς ενημέρωση 2,5 εκατομμύρια παιδιά γεννιούνται κάθε εβδομάδα σε όλο τον κόσμο). Και σύμφωνα με τον κοινωνικό ερευνητή, Μάρκ ΜακΚρίντλ, κάπως έτσι θα μοιάζει η ζωή τους.

«Θα έχουν 1 έως 7 παιδιά και θα είναι πιο πιθανό να τα έχουν εκτός γάμου. Μην τα ρωτάτε τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν. Επειδή η δουλειά που θα κάνουν, δεν υπάρχει ακόμη». Και συνεχίζει.

«Σχεδόν όλοι θα πάνε στο πανεπιστήμιο και θα στηρίζονται στο smartphone τους. Ο μέσος μισθός τους θα είναι 200.000 δολάρια ανά έτος και το σπίτι τους θα είναι αξίας 2.500.000. Θα είναι πολυεκατομμυριούχοι»!

«Ποτέ δεν θα διαβάσουν βιβλία. Θα διαβάζουν τα πάντα μέσα από μια οθόνη από γυαλί»,είπε ο ΜακΚρίντλ στην εφημερίδα Daily Telegraph. « Τα παιδιά πλέον γεννιούνται, στον κόσμο των iPhones, YouTube και Instagram. Αυτή η γενιά θα αλληλεπιδράσει «ψηφιακά» με τον κόσμο τους. Είναι πραγματικά η χιλιετή γενιά, που γεννήθηκε και διαμορφώνεται πλήρως στον 21ο αιώνα και η πρώτη γενιά που στον 22ο αιώνα θα είναι πλούσια»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved