Αγαπήσατε τα χάρτινα φουστάνια της και τώρα είναι στην εβδομάδα μόδας!

Αυτή η μικρή σας φαίνεται γνώριμη, έτσι δεν είναι; Η μικρή 4χρονη Μέιχεμ, είναι το κορίτσι που μας έκανε όλους να την ερωτευθούμε μέσα από τα χάρτινα φορέματά της.

Αγαπήσατε τα χάρτινα φουστάνια της και τώρα είναι στην εβδομάδα μόδας!

Με τη βοήθεια της φαντασίας της και όχι μόνο, η Μέιχεμ και η μητέρα της Άντζυ, δημιουργούν σχέδια υψηλής ραπτικής, από αλουμινόχαρτο, χαρτί περιτυλίγματος, χαρτομάντιλα και σελοτέιπ, και τα κοινοποιούν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, όπου έχουν πάνω από 400.000 οπαδούς.

Και τώρα εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας. Ναι καλά ακούσατε. Αυτή η μικρή σχεδιάστρια μόδας, έχει την δική της κολεξιόν, στην αποκλειστική Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Η μαμά της έγραψε στο Instagram: «Μάντεψε ποιος πήρε μια πρόσκληση πριν μέρες από την samsungmobile για να παρακολουθήσει την επίδειξη της Reem Acra στο NYFW; Αυτό όμως όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό και έτσι ξανά έστειλαν άλλη μια πρόσκληση, όπου πρότειναν στην Μέιχεμ, να έχει μια δική της προσωπική επίδειξη στην Εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη».

Και τι έχει απομείνει να κάνει ένα 4χρονο κορίτσι πριν το σόου της; Να την περιποιηθούν φυσικά. Έτσι όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, γνωστό σαλόνι ομορφιάς περιποιήθηκε τα μαλλάκια της για να είναι τέλεια κατά την διάρκεια που θα έχει την τιμητική της.

Όταν όλα τελείωσαν και επέστρεφαν σπίτι, η μικρή είπε στην μαμά της, «Νομίζω πως θέλω να ξανά κάνω μια επίδειξη όταν μεγαλώσω»!

Δείτε παρακάτω στο φωτογραφικό άλμπουμ φωτογραφίες από την ημέρα της επίδειξης αλλά και μερικές από τις φωτογραφίες που την έκαναν γνωστή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved