Χρώματα για τα πιο τέλεια παιδικά υπνοδωμάτια

Τα παιδιά από πολύ μικρά ξεχωρίζουν τα όμορφα χρώματα γι' αυτό και ένα δωμάτιο θα ήταν πιο όμορφο αν έχει κάποιες αποχρώσεις ζωηρών και έντονων χρωμάτων.

Χρώματα για τα πιο τέλεια παιδικά υπνοδωμάτια

Ξεφύγετε από τα δεδομένα και φτιάξτε δωμάτια με χρώματα είτε για αγόρια είτε για κορίτσια.

Γαλάζιο δωμάτιο για ένα κορίτσι: Η πρώτη σας σκέψη θα ήταν το ροζ, όμως ένα τέτοιο δωμάτιο θα ήταν πανέμορφο και για το κοριτσάκι σας. Το μπλε εξάλλου είναι ένα χρώμα που χαλαρώνει, αντιπροσωπεύει την ηρεμία. Βάλτε μαζί λίγο λευκό ή λίγο γκρι και κάντε κάποια κομμάτια του πιο έντονα με ένα πορτοκαλί, ή ένα τιρκουάζ για να κάνουν λίγο αντίθεση με το γαλάζιο.

Κίτρινο: Κάνει και για τα δύο και είναι τέλειο χρώμα όταν έχετε είτε δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι και δεν ξέρετε τι να επιλέξετε. Βρείτε την απόχρωση του κίτρινου που σας αρέσει και βάλτε του και λίγο μωβ, ή κόκκινο για να το ζωντανέψετε ακόμη περισσότερο.

Κόκκινο: Πολύ κλασσικό, αλλά με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα είναι τέλειο. Αν δεν θέλετε να είναι όλο κόκκινο που ίσως δεν είναι και το καλύτερο σπάστε το με ένα μπλε ή ένα καφέ χρώμα και βάλτε κόκκινες τις κουρτίνες.

Ροζ: Αυτό είναι το χρώμα των περισσότερων κοριτσίστικων δωματίων. Σκεφτείτε πρώτα με πόσο ροζ θέλετε να... ζήσετε και πράξτε αναλόγως.

Πορτοκαλί: Είναι ένα αρκετά παρεξηγημένο χρώμα όμως στα παιδιά αρέσει και είναι πολύ «ζεστό», αν επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved