Απέβαλαν 4χρονο μαθητή εξαιτίας της μητέρας του!

Αυτό το 4χρονο αγόρι το απέβαλαν για κάτι που πολλοί γονείς το κάνουν. Η μαμά του κοινοποίησε στην προσωπική της σελίδα στο facebook, ένα κείμενο με όχι και τόσο κολακευτικά πράγματα για το σχολείο που έστελνε τον μικρό της. Προφανώς στο σχολείο του μικρού Γουίλ θεώρησαν τον ίδιο υπεύθυνο για τα λεγόμενα της μαμάς του και φρόντισαν να τιμωρηθεί διώχνοντάς τον!

Απέβαλαν 4χρονο μαθητή εξαιτίας της μητέρας του!

Η ιστορία έγινε γνωστή από την εφημερίδα «News4Jax» και είναι αρκετά σοκαριστική! Η μαμά το παιδιού Άσλεϊ Χάμπατ, δημοσίευσε στο χρονολόγιό της ότι είναι αρκετά αναστατωμένη με το σχολείο γιατί δεν τους έδωσαν καθόλου χρόνο να πάνε μια φωτογραφία του παιδιού που ζήτησε η δασκάλα. Για αυτό τον λόγο λοιπόν ανέβασε ένα κείμενο λέγοντας: « Γιατί κάθε φορά υπάρχει και κάτι καινούριο που δεν μου αρέσει στο σχολείο του Γουίλι; Μήπως είναι τα δικά μου στάνταρτ αρκετά υψηλά ή όσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται εκεί απλά αδιαφορούν;» κάνοντας tag το όνομα του σχολείου και την περιοχή που βρίσκεται.

Την επόμενη μέρα έλαβε ένα τηλεφώνημα όπου της ζητούσαν να περάσει από το γραφείο της διεύθυνσης αφού θα άφηνε τον γιο της για μάθημα. Έτσι και έγινε και αφού συνάντησε τον διευθυντή της ανακοίνωσαν ότι ούτε αυτή αλλά ούτε και ο γιος της είναι πια ευπρόσδεκτοι στο σχολείο.
Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε το σχολείο εξηγούσε πως αισθάνθηκαν ότι οι ενέργειες της μητέρας, τους έθιγαν και ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν συνεπάγουν με το πνεύμα του σχολείου, δηλώνοντας ότι η συγκεκριμένη οικογένεια ήταν «προβληματική» εξαρχής.

Ωστόσο η μαμά του μικρού Γουίλι δήλωσε δυσαρεστημένη με την όλη κατάσταση λέγοντας, « Ότι έγραψα, το έγραψα γιατί ήμουν νευριασμένη. Γιατί να διώξουν ένα 4χρονο παιδί για κάτι που δημοσίευσε η μητέρα του στην ιδιωτική της σελίδα που μόνο οι φίλοι της βλέπουν; Αυτό και μόνο δεν το χωρά ο νους μου»!

Τώρα και εν όψη σχολικής χρονιάς η άτυχη μανούλα είναι αναγκασμένη να βρει άλλο σχολείο για τον μικρό Γουίλι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved