Χρήστος Τριπόδης: «Όταν η κόρη μου μπήκε στην εντατική μου… κόπηκαν τα πόδια!»

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Το Αμάρτημα της μητρός μου» Χρήστος Τριπόδης μιλά για το πλάσμα που άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή του την δίχρονη κόρη του Αθηνά!

Χρήστος Τριπόδης: «Όταν η κόρη μου μπήκε στην εντατική μου… κόπηκαν τα πόδια!»

Από τον Γιάννη Βίτσα

«Η Αθηνά είναι τα πάντα για μένα. Θυμάμαι πως όταν η γυναίκα μου ήταν έγκυος αισθανόμουν τρελό άγχος...Όταν γεννήθηκε ήμουν ο πρώτος που την πήρα αγκαλιά. Δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα. Κρατούσα αυτό το πλάσμα πάνω μου και είχα τρελαθεί. Συγκινήθηκα πάρα πολύ....Δεν έκλαψα μπροστά σε όλους. Όσο ήταν στο νοσοκομείο κοιμόμουν σε μια πολυθρόνα δίπλα της. Ένιωσα μία τρομερή υπερπροστασία. Μου φάνηκε ξαφνικά τόσο αδύναμη...Θυμάμαι οι νοσοκόμες μου έλεγαν «Σε εκμεταλλεύεται». Μ' αρέσει η μυρωδιά της, μ' αρέσει να τη "δαγκώνω", να τη ρουφάω, να την αλλάζω, δεν σιχαίνομαι τα «κακά» της...Από την στιγμή που μπήκε αυτός ο ωραίος επισκέπτης στις ζωές μας, δεν μπορώ να φανταστώ την ύπαρξη μου χωρίς το παιδί μου. Είμαι ένας μπαμπάς που τα κάνει όλα. Η πιο δύσκολη στιγμή που έζησα με την Αθηνά ήταν όταν μετά από τη γέννα την πήραν στην εντατική γιατί είχε ένα πρόβλημα με την αναπνοή της. Εκείνη η στιγμή ήταν σοκαριστική.. Δε μας έφερναν το μωρό...

Μου έλεγαν «Θα έρθει τώρα» και καθυστερούσαν... Μετά από πέντε ώρες μου είπε η γιατρός «Κατέβα... Είναι στην εντατική μονάδα. Εκεί πάγωσα, μου ...κόπηκαν τα πόδια. Τόσο άσχημα δεν έχω ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου. Μετά από λίγη ώρα την έφεραν όμως κοντά μας και αυτή ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μας με την Αθηνά. Πώς ονειρεύεται όμως τα επόμενα χρόνια τους; Ο ίδιος το μόνο που σκέπτεται ότι ότι θέλει να μεγαλώσει σωστά την Αθηνά. Εξάλλου όπως τονίζει η δίχρονη κόρη του είναι ολόκληρος ο κόσμος του!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved